Φάκελος Σιμόες: Ο χρόνος «δουλεύει» για την ΑΕΚ

Φάκελος Σιμόες: Ο χρόνος «δουλεύει» για την ΑΕΚ

Οσο ο Αντρέ Σιμόες δεν βρίσκει ομάδα, τόσο η ΑΕΚ έχει ελπίδες να ξαναδεί το... έργο Μπακασέτα.

Από το «στεγνό καθάρισμα» του Δημήτρη Μελισσανίδη στα αποδυτήρια της ΑΕΚ στις 25 Νοεμβρίου 2018, μία ημέρα μετά την ήττα στο Αγρίνιο, «διασώθηκε» μέχρι στιγμής ο Τάσος Μπακασέτας.

Ο διεθνής εξτρέμ προσέγγισε (και) ο ίδιος τη διοίκηση της ΑΕΚ, «έχτισε γέφυρες» και εν τέλει υπέγραψε ανανέωση συμβολαίου μέχρι το 2022 και μάλιστα με ελαφρώς μικρότερο συμβόλαιο από την αρχική πρόταση της ΠΑΕ. Από την άλλη, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος είναι μια περίπτωση που δύσκολα μπορεί να προσεγγιστεί, μιας και ο ίδιος νιώθει έντονη δυσαρέσκεια για ότι συνέβη και την αντιμετώπιση που έτυχε. Έτσι είναι φευγάτος από την ΑΕΚ, παρότι παραμένει άψογος επαγγελματίας και αγαπητός στον κόσμο και τα αποδυτήρια.

Ο Αντρέ Σιμόες είναι μια υπόθεση, όμως, που παραμένει «ανοιχτή» για την ΑΕΚ. Και αυτό διότι όσο δεν βρίσκει ομάδα, τόσο μεγαλώνουν οι ελπίδες να τα ξαναβρεί με την ΑΕΚ. Πλησιάζει τους δύο μήνες ανενεργός και αυτό ξέρει καλά ότι δεν είναι προς όφελος του. Η Ενωση έχει το… μαξιλαράκι Κρίστιτσιτς και δεν «καίγεται». Έτσι έχει το πάνω χέρι στην σκακιέρα του deal με τον Πορτογάλο. Ο Σιμόες περίμενε την Αλ Ουάχντα να επανέλθει, αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ. Και έτσι η πρώτη πολύ καλή πρόταση που είχε στα χέρια του έγινε… παρελθόν.

Την ίδια ώρα, ο Πορτογάλος χαφ βλέπει τον Μπακασέτα ότι ανανέωσε και αμέσως επανήλθε στην ομάδα, έπαιξε βασικός και έδειξε ότι είναι υπερ-πολύτιμος για την ΑΕΚ. Και θα ήθελε να μπορεί να γίνει αυτό και με τον ίδιο αν τα βρεί με τη «κιτρινόμαυρη» διοίκηση. Κάθε μέρα πηγαίνει στα Σπάτα, είναι μέσα στο γκρουπ και τα αποδυτήρια και δεν έχει… αποκολληθεί από την ΑΕΚ.

Και ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα ήθελε πολύ να έχει σύντομα και τον Σιμόες ξανά. Ειδικά τώρα που έχει και τον Νέναντ Κρίστιτσιτς στη διάθεση του και η ΑΕΚ θα δείχνει επιτέλους πλήρης και γεμάτη με ποιοτικές λύσεις και στον άξονα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ