Παναθηναϊκός: Ερχεται στην Αθήνα ο Αρμενάκας

Παναθηναϊκός: Ερχεται στην Αθήνα ο Αρμενάκας

Ο νεαρός άσος τακτοποίησε το ζήτημα που υπήρχε με την Ουντινέζε και έρχεται την Παρασκευή στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η μεταγραφή του Πάνου Αρμενάκα στον Παναθηναϊκό, με τον 20χρονο μεσοεπιθετικό να έρχεται την Παρασκευή στην Ελλάδα, για να ντυθεί και επίσημα στα πράσινα. Ο νεαρός άσος διευθέτησε το ζήτημα που υπήρχε με την Ουντινέζε και αύριο θα μπει στο αεροπλάνο για να έρθει στην Αθήνα για λογαριασμό του Τριφυλλιού.

Ο Πάνος Αρμενάκας μετά την άφιξή του στην Αθήνα θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί από τους Πράσινους. Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα εδώ και αρκετές ημέρες και το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση της απόκτησής του.

Ο Γιώργος Δώνης θα έχει μια ακόμα λύση στα χέρια του, με τον νεαρό άσο, ωστόσο, να χρειάζεται χρόνο, προκειμένου να βρεθεί στο κατάλληλο επιθυμητό επίπεδο. Ο Ελληνας τεχνικός και Νίκος Νταμπίζας πιστεύουν στο ταλέντο του και θεωρούν ότι μπορεί να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό, έστω και μακροπρόθεσμα.

Ο 20χρονος θα είναι η πρώτη και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου μοναδική μεταγραφή του Παναθηναϊκού στην περίοδο του Ιανουαρίου, ενώ το συμβόλαιο που θα υπογράψει θα έχει διάρκεια 2,5 ετών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ