ΑΕΚ: Θέλει να γυρίσει ο Βράνιες

ΑΕΚ: Θέλει να γυρίσει ο Βράνιες

Ο Ογκνιεν Βράνιες φαίνεται πως είναι τελειωμένος από την Αντερλεχτ και επιθυμεί να επιστρέψει στην ΑΕΚ την ώρα που και το όνομα του Σέρχιο Αραούχο επανέρχεται στο προσκήνιο για την Ένωση ειδικά σε περίπτωση που δεν καταφέρει να κρατήσει τον Εζεκιέλ Πόνσε για τη νέα σεζόν.

Ο Όγκνιεν Βράνιες απασχολεί το τελευταίο διάστημα με τα… ερωτικά του και το σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται με την Γελένα Καρλεούσα και τον Ντούσκο Τόσιτς και όπως όλα δείχνουν δεν έχει μέλλον στην Άντερλεχτ. Οι Βέλγοι ψάχνουν τρόπο να απαλλαχθούν από τον Βόσνιο που σε καμιά περίπτωση δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες τους και φαίνονται θετικοί σε παραχώρησή του.

Ο Βράνιες φέρεται να επιθυμεί την επιστροφή του στην ΑΕΚ η οποία ήταν η μόνη ίσως ομάδα στην καριέρα του που κατάφερε να στεριώσει για κάποιο διάστημα και να δείξει τις ικανότητές το. Ο Βόσνιος αμυντικός σε πρόσφατες δηλώσεις του μάλιστα είχε δηλώσει πως έχει αγαπήσει την Ένωση και τον κόσμο της ομάδας και πως κάποια στιγμή θα γυρίσει.

«Είναι σαν την πρώτη κοπέλα η ΑΕΚ, αυτήν δηλαδή που δεν πρόκειται να ξεχάσεις ποτέ. Την έχω στην καρδιά μου, την αγάπησα, όπως και τους οπαδούς της. Θέλω να γυρίσω στην ΑΕΚ και θα γυρίσω» είχε πει τότε ο Βράνιες. Πάντως για να γίνει κάτι με τους «κιτρινόμαυρους» θα πρέπει να μείνει ελεύθερος αλλιώς θα είναι αρκετά δύσκολο.

Σύμφωνα πάντως με το ρεπορτάζ, ανάλογη διαδρομή επιστροφής είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσει και ο Σέρχιο Αραούχο ειδικά αν δεν καταφέρουν οι «κιτρινόμαυροι» να κρατήσουν τον Έκι Πόνσε και μετά το καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ