Κωνσταντόπουλος: «Το παιχνίδι του Ολυμπιακού ταιριάζει στον Ζιλ Ντίας»

Κωνσταντόπουλος: «Το παιχνίδι του Ολυμπιακού ταιριάζει στον Ζιλ Ντίας»

Ο Ντίμι Κωνσταντόπουλος μίλησε για τον Ζιλ Ντιάς και την ενδεχόμενη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και τόνισε πως τόσο οι ερυθρόλευκοι αλλά και το ελληνικό πρωτάθλημα ταιριάζουν στα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του.

Ο Ντίμι Κωνσταντόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6 και σχολίασε τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Ζιλ Ντίας που βρίσκεται μια ανάσα από τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Ο έμπειρος γκολκίπερ έχει αντιμετωπίσει αρκετές φορές τον παίκτη της Νότιγχαμ Φόρεστ αρκετές φορές στα αγγλικά γήπεδα και μίλησε για την παρουσία του τονίζοντας ότι οι ερυθρόλευκοι και το στιλ παιχνιδιού του είναι ιδανικό για τον Ντίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κωνσταντόπουλου:

Για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Ζιλ Ντίας: «Η τεχνική κατάρτιση του είναι και το κυριότερο προσόν του. Δεν είναι και ο πιο ταχύς παίκτης αλλά η τεχνική του κατάρτιση είναι τέτοια που καλύπτει το μειονέκτημα αυτό. Είναι αρκετά ψηλός για ακραίος, πολλές φορές συγκλίνει και προς τον κέντρο και δημιουργεί πολλές φάσεις.
Παίζει και από τις δύο πλευρές. Όταν παίζει από δεξιά συγκλίνει περισσότερο προς το κέντρο για να χρησιμοποιεί το αριστερό του. Βλέπει γήπεδο και έχει καλή πάσα. Το ελληνικό πρωτάθλημα και το στιλ παιχνιδιού του Ολυμπιακού του ταιριάζει…»

Για το γεγονός ότι δεν έχει γκολ; «Παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες. Δεν είχε πολλές συμμετοχές και σερί συμμετοχών. Δεν έχει ρυθμό. Μπορεί να παίξει και πίσω από τον σέντερ φορ και τότε θα έχει ευκαιρίες για να σκοράρει».

Για το αν θα μπορέσει να προσαρμοστεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Δεν είναι τόσο δυνατό το ελληνικό πρωτάθλημα. Και για παίκτες που έχουν καλή τεχνική κατάρτιση είναι καλό. Θα είναι σε μια ομάδα που θα βρει χρόνο συμμετοχής και καλές συνεργασίες.
Έχει πολλές εμπειρίες. Είναι πολύ σημαντικό. Έχει πολλές ποδοσφαιρικές κουλτούρες. Αποδεικνύει ότι μπορεί να προσαρμοστεί πιο εύκολα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ