ΠΑΟΚ: Αυτά προβλέπει το συμβόλαιο του Μίσιτς

ΠΑΟΚ: Αυτά προβλέπει το συμβόλαιο του Μίσιτς

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε χθες τον Γιόζιπ Μίσιτς και από την Πορτογαλία αποκαλύπτουν τις λεπτομέρειες της συμφωνίας με τον παίκτη αλλά και με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο Γιόσιπ Μίσιτς είναι κι επίσημα από χθες ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2020, και στην Πορτογαλία αποκαλύπτουν το «deal» του Δικεφάλου του βορρά με τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα από τη χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου, ο Κροάτης μέσος θα έχει λαμβάνειν στο συμβόλαιο του ένα ποσό ανάμεσα στις 500.000 με 600.000 ευρώ. Από το συγκεκριμένο ποσό, ο ΠΑΟΚ αναμένεται να καλύψει ένα ποσοστό ανάμεσα σε 70% και 80%.

Αξίζει να σημειωθεί πως το δεδομένο είναι πως ο Μίσιτς αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού για τον επόμενο 1.5 χρόνο, ενώ φυσικά στο συμβόλαιο που υπέγραψε υπάρχει και σχετική ρήτρα αγοράς από τη Σπόρτινγκ.

Αν θέλουν οι Θεσσαλονικείς ικανοποιηθούν με την παρουσία του στην ομάδα κι αποφασίσουν να τον αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή, τότε θα πρέπει να καταβάλουν ένα ποσό της τάξεως των 2.250.000 ευρώ στα λιοντάρια.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ