Αύριο η αποστολή του Άρη για το ματς με την ΑΕΛ

Αύριο η αποστολή του Άρη για το ματς με την ΑΕΛ

Οι κίτρινοι θα αναχωρήσουν για τη Λάρισα νωρίς το απόγευμα.

Ο Άρης θα κάνει αύριο (19/01) την τελευταία του προπόνηση πριν το παιχνίδι με την ΑΕΛ (20/01, 5.15 μ.μ.) και στη συνέχεια ο Σάββας Παντελίδης θα ανακοινώσει την αποστολή, που θα ταξιδέψει το απόγευμα στη Λάρισα. Σε αυτή δεν θα περιλαμβάνονται σίγουρα οι τραυματίες Μανώλης Σιώπης, Χαμζά Γιουνές και Δημήτρης Διαμαντόπουλος, που συνεχίζουν το ατομικό τους πρόγραμμα, ενώ και ο Μαρτίν Τόνσο, που ωστόσο ανεβάζει στροφές σταδιακά, έχει μικρές πιθανότητες.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Με την προπόνηση που θα γίνει αύριο το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για την κυριακάτικη αναμέτρηση με την Α.Ε.Λ. στο “AEL FC Arena” (20/01, 17:15), στο πλαίσιο της 17ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος “Super League Σουρωτή” της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή (θα αναχωρήσει νωρίς το απόγευμα για τη θεσσαλική πόλη).

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιελάμβανε πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του “Δασυγένειου” με τους Μανώλη Σιώπη, Χαμζά Γιουνές, Μάρτιν Τόνσο (έχει αρχίσει σταδιακά να ανεβάζει ρυθμό) και Δημήτρη Διαμαντόπουλο να συνεχίζουν το ατομικό πρόγραμμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ