Παναθηναϊκός – Πανιώνιος : Είδε το ματς ο Γιάννου

Παναθηναϊκός – Πανιώνιος : Είδε το ματς ο Γιάννου

Ο Απόστολος Γιάννου βρέθηκε στις εξέδρες της Λεωφόρου για να παρακολουθήσει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο, δίνοντας τροφή στα σενάρια περί ενδιαφέροντος των Πρασίνων.

Στις εξέδρες της Λεωφόρου για να παρακολουθήσει το Παναθηναϊκός-Πανιώνιος βρίσκεται ο Απόστολος Γιάννου, φουντώνοντας τις φήμες για ενδεχόμενη κίνηση του Τριφυλλιού γι’ αυτόν. Ο Έλληνας επιθετικός έχει ολοκληρώσεις τις υποχρεώσεις του στο κινεζικό πρωτάθλημα με την Γκουάνγκζου και επέστρεψε στην πατρίδα του για διακοπές.

Θυμίζουμε πως ο 27χρονος φορ αγωνίστηκε για δύο χρόνια στους Κυανέρυθρους, έχοντας ως προπονητή τον Μαρίνο Ουζουνίδη, του οποίου μάλιστα αποτελεί διακαή πόθο για την επιθετική γραμμή του Παναθηναϊκού.

Βέβαια, το κασέ του Γιάννου είναι αρκετά μεγάλο για το Τριφύλλι, ενώ το συμβόλαιο του με την Γκουάνγκζου λήγει τον Δεκέμβριο του 2018. Ίσως, όμως, το Μουντιάλ να είναι καθοριστικός παράγοντας, καθώς ο 27χρονος επιθετικός θέλει να κληθεί στην αποστολή της Εθνικής Αυστραλίας στα γήπεδα της Ρωσίας.

Έτσι, το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ως δανεικός στο τριφύλλι, μέχρι να αρχίσει το πρωτάθλημα της Κίνας τον Μάρτιο δεν απέχει και τόσο από την πραγματικότητα, αρκεί να βρεθεί η απαραίτητη φόρμουλα για να γίνει αυτό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ