Η ομάδα που «δεν αλλάζει», το βίντεο και η προτροπή

Η ομάδα που «δεν αλλάζει», το βίντεο και η προτροπή

Ο Πέδρο Μαρτίνς έδειξε ότι ετοιμάζει σύνθεση... Λιβαδειάς και για το ματς με τον ΠΑΣ. Η δοκιμή, το βίντεο και η φράση περί «σοβαρότητας».

Λιβαδειά, Γιάννενα, Τρίπολη. Τρεις επαρχιακές πόλης, τρεις συνεχόμενες επικίνδυνες έξοδοι για τον Ολυμπιακό, που βρίσκεται στο κυνήγι του ΠΑΟΚ και απώλειες δεν συγχωρούνται. Το πρώτο «κανονάκι» κατακτήθηκε στην έδρα της ομάδας της Βοιωτίας, με τους Ερυθρόλευκους να φεύγουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης (2-0), αλλά και μία εξαιρετική εμφάνιση από το πρώτο λεπτό. Ενα παιχνίδι που, κατά τον Πέδρο Μαρτίνς, δείχνει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει η ομάδα του και στη συνέχεια της κούρσας για τον τίτλο.

Επειδή, λοιπόν, ομάδα που κερδίζει (και παίζει τόσο καλά) δεν αλλάζει, για αυτόν τον λόγο ο Πορτογάλος τεχνικός δεν δείχνει καμία διάθεση να διαφοροποιήσει το πλάνο του, ούτε στην αυριανή αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Πέδρο Μαρτίνς έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τον τρόπο που αγωνίστηκαν οι παίκτες που επέλεξε στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, αλλά και από τον ιδιότυπο σχηματισμό, με τον Φορτούνη στο «κεφάλι» της επίθεσης και δεν δείχνει διάθεση να χαλάσει τη συνταγή.

Για αυτόν τον λόγο, λοιπόν, μην περιμένετε αλλαγές στη Σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, σε σχέση με ό,τι είδαμε στη Λιβαδειά. Είτε σε πρόσωπα είτε σε θέμα σχηματισμού. Καθώς και στην προπόνηση της Παρασκευής, ο Μαρτίνς δοκίμασε την 11άδα της προηγούμενης εβδομάδας. Ετσι, ο Σα θα ξεκινήσει πάλι κάτω από τα δοκάρια, η άμυνα θα αποτελείται από τους Ομάρ, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρη, στη μεσαία γραμμή ο Γκερέρο θα έχει δίπλα του τον Μπουχαλάκη, στα άκρα της επίθεσης θα πάρουν θέση ο Λάζαρος με τον Ποντένσε, με τον Φορτούνη να παίζει και πάλι σε θέση επιθετικού και τον Γκερέρο πίσω του.

ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ «ΣΟΒΑΡΟΙ, ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ»

Πριν την έναρξη της προπόνησης, ο Μαρτίνς είχε φροντίσει να εξηγήσει στους ποδοσφαιριστές του, τόσο αγωνιστικά θέματα του ΠΑΣ Γιάννινα, όσο και το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να φύγει με τη νίκη από τους Ζωσιμάδες. Το έκανε δείχνοντας πάλι βίντεο, αυτή τη φορά με την ομάδα του Γιάννη Πετράκη,

Συγκεκριμένα, ο 48χρονος τεχνικός και οι συνεργάτες του είχαν επιλέξει συγκεκριμένες φάσεις από τα παιχνίδια του ΠΑΣ με ΑΕΚ και Πανιώνιο, με σκοπό να εξηγήσουν στους Ερυθρόλευκους τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας των Ιωαννίνων, σε άμυνα και επίθεση. Μετά το τέλος της ανάλυσης, μάλιστα, ο Μαρτίνς ζήτησε από τους παίκτες του να «είμαστε σοβαροί στο παιχνίδι. Να μπούμε και να παίξουμε όπως στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Εάν το κάνουμε αυτό δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα να νικήσουμε».

* Ο Μάντι Καμαρά κάνει προσπάθεια να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης (27/01). Αυτή τη στιγμή θεωρείται απίθανο να προλάβει τον επαναληπτικό αγώνα του Κυπέλλου με την Ξάνθη (23/01), καθώς δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τη θλάση στον τετρακέφαλο.

* Ο Πέδρο Μαρτίνς ζήτησε από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να μάθουν λεπτομέρειες για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου των Ζωσιμάδων. Οπως ενημερώθηκε, το χορτάρι είναι σε καλή κατάσταση, πέρα από κάποια σημεία μπροστά στους δύο πάγκους. Ωστόσο προβληματίζεται από το γεγονός πως η πρόγνωση δείχνει βροχή την ώρα του αγώνα με τους Γιαννιώτες.

* Εάν γίνει κάποια έκπληξη στην 11άδα που θα ξεκινήσει το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αυτή μπορεί να αφορά μόνο τη θέση του Χριστοδουλόπουλου. Με τον Μασούρα να είναι πρώτος επιλαχών σε μία τέτοια περίπτωση…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ