Ήρθε ο Αρμενάκας, πληρώθηκαν τη δόση Δεκεμβρίου οι παίκτες

Ήρθε ο Αρμενάκας, πληρώθηκαν τη δόση Δεκεμβρίου οι παίκτες

Ο Πάνος Αρμενάκας πάτησε Ελλάδα και είναι έτοιμος να υπογράψει στον Παναθηναϊκό. Το χρώμα του χρήματος είδαν οι παίκτες.

Το θέμα με την Ουντινέζε λύθηκε, η απαίτηση του Παναθηναϊκού να μείνει ελεύθερος ο Αρμενάκας και οι Ιταλοί να μην έχουν οικονομικές αξιώσεις έγινε δεκτή και ο νεαρός ποδοσφαιριστής ήρθε στην Αθήνα για να γίνει παίκτης των πρασίνων.

Ο ομογενής μεσοεπιθετικός βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα στην Αθήνα και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτησή του από την ΠΑΕ. Ο Αρμενάκας θα αποτελέσει την πρώτη και πιθανότατα και μοναδική μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο.

Πληρώθηκαν τη δόση Δεκεμβρίου

Το χρώμα του χρήματος είδαν σήμερα Παρασκευή οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Ο Γιάννης Αλαφούζος τήρησε την υπόσχεση που είχε δώσει στον Νίκο Νταμπίζα και σήμερα έβαλε τα χρήματα στους λογαριασμούς των ποδοσφαιριστών.

Κάτι που είχε υποσχεθεί με τη σειρά του και ο ίδιος ο Νταμπίζας στους παίκτες πριν από λίγες μέρες. Ο τεχνικός διευθυντής είχε πει πως θα λυθεί άμεσα το θέμα των χρημάτων, το οποίο, εκτός των άλλων, είναι και ένα βήμα προς την αδειοδότηση της ΠΑΕ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ