Πάνοπλος στη Ριζούπολη ο Λεβαδειακός

Πάνοπλος στη Ριζούπολη ο Λεβαδειακός

Η ομάδα της Βοιωτίας θα παραταχθεί στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης με όλα της τα όπλα, με στόχο την πρώτη της εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Λεβαδειακού για το αυριανό παιχνίδι (19/01, 19:00) με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο τεχνικός της ομάδας της Βοιωτίας, Τζουζέπε Σανίνο, μάλιστα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του, καθώς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.

Ο Ιταλός προπονητής στην αναμέτρηση με την Ελαφρά Ταξιαρχία θα έχει στη διάθεσή του και τους Μητρόπουλο και Τσαμπούρη, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, λόγω καρτών. Παράλληλα, στην αποστολή επιστρέφει μετά από καιρό ο Αντιλέχου, ενώ εκτός για αγωνιστικούς λόγους έμειναν οι Επασί, Κρνέτα, Όμο, Χατζηλάμπρος, Βήχος, Νίκος και Μανγκά.

Αναλυτικά η αποστολή: Μπάιτς, Μπαλαούρου, Τσαμπούρης, Ντιόγκο, Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Ανγκουά, Αντιλέχου, Λιάγκας, Μητρόπουλος, Καραχάλιος, Βίντεκερ, Στανόεβιτς, Νανγκίς, Σαβαντογκό, Μαρκόφσκι, Γιακουμάκης και Ιωαννίδης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ