«Ο ΠΑΟΚ έδωσε 3 εκ. ευρώ για τον Σβιντέρσκι!»

«Ο ΠΑΟΚ έδωσε 3 εκ. ευρώ για τον Σβιντέρσκι!»

Η ιταλική εφημερίδα «Corriere dello Sport» φιλοξενεί ρεπορτάζ εξηγώντας πως ο ΠΑΟΚ κέρδισε τη Τζένοα στη μάχη για τον Σβιντέρσκι.

Ο Κάρολ Σβιντέρσκι είναι ήδη στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ, καθώς ο Δικέφαλος κέρδισε τη μάχη για την απόκτησή του από τη Τζένοα.

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «Corriere dello Sport» ο ΠΑΟΚ έδωσε 3 εκ. ευρώ για τον 22χρόνο Πολωνό στη Γιαγκελόνια!

Οι Ιταλοί δε γράφουν για την άφιξη του παίκτη στη Θεσσαλονίκη, αλλά έχουν ένα αναλυτικό ρεπορτάζ για την περίπτωσή του μέχρι να κλείσει στον Δικέφαλο, ενώ αναφέρονται και στο φλερτ της Πάρμα με τον Ελ Καντουρί.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ, της «Corriere dello Sport» σημειώνει τα εξής: «Το όνομά του είναι Κάρολ Σβιντέρσκι και πρόκειται για έναν 21χρονο φορ της Γιαγκελόνια, τον οποίο η Τζένοα θέλει για αντικαταστάτη του Πιάτεκ. Η Τζένοα ήταν η πρώτη που πήρε το προβάδισμα, η οποία θα ήθελε να τον αποκτήσει τον Ιούνιο. Η προσφορά ήταν ελαφρώς μεγαλύτερη από 2,5 εκατομμύρια ευρώ, το πολωνικό κλαμπ ζήτησε 3,2 εκατομμύρια ευρώ συν μπόνους συν ποσοστό σε μελλοντική πώληση του ποδοσφαιριστή.

Η Τζένοα μπορεί να μείνει ζωντανή στο παιχνίδι για την απόκτησή του, τη στιγμή που και η Πάρμα μπήκε στο παιχνίδι και θα μπορούσε να εμβαθύνει την επόμενη εβδομάδα. Όμως, ο ΠΑΟΚ μπορούσε να προσφέρει στη Γιαγκελόνια το ποσό που ζήτησε για τον Σβιντέρσκι και μετά το όλο θέμα εξαρτιόνταν από τη βούληση του ποδοσφαιριστή.

Τις τελευταίες ώρες οι Έλληνες έκαναν την κίνηση που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική, προσφέροντας τρία εκατομμύρια συν μπόνους στη Γιαγκελόνια. Είναι ο ίδιος ο ΠΑΟΚ που πρόκειται να ανάψει το πράσινο φως στην Πάρμα για τον Ελ Καντουρί, σε μια υπόθεση που ήδη υπάρχουν συμφωνίες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ