Εκπληξη ΠΑΟΚ με Ίνγκασον!

Εκπληξη ΠΑΟΚ με Ίνγκασον!

Ο Δικέφαλος προσπαθεί να κλείσει τον 25χρονο Ισλανδό στόπερ της Ροστόφ

Ο ΠΑΟΚ πήρε τον Μίσιτς για τα χαφ, ενισχύεται με τον Σβιντέρσκι στην επίθεση και πάει να κάνει και ένα μεγάλο μπαμ για την άμυνα καθώς έχει στο στόχαστρό του τον 25χρονο Ισλανδό κεντρικό αμυντικό Σβέριρ Ίνγκασον της Ροστόφ.

Οι επιτελείς του Δικέφαλου έχουν αποφασίσει να επενδύσουν σωστά τα 10 εκ. ευρώ από τη μεταγραφή του Πρίγιοβιτς και οι κινήσεις που γίνονται είναι για παίκτες που είναι έως 25-26 ετών με προοπτικές για το μέλλον.

Η περίπτωση του Σβέριρ Ίνγκανσον είναι πολύ ενδιαφέρουσα διότι μιλάμε για 25χρονο διεθνή Ισλανδό στόπερ, ο οποίος αγωνίζεται στη Ροστόφ.

Οι επαφές με τη ρωσική ομάδα (η οποία εδρεύει στην έδρα των επιχειρήσεων του Ιβάν Σαββίδη…) έχουν ξεκινήσει και ο ΠΑΟΚ αρχικά προσφέρει 4 εκ. ευρώ για την απόκτησή του!

Ο Ίνγκασον είναι γεννημένος στις 3 Αυγούστου 1993 και  έχει ύψος 1,88μ. Πριν τη Ροστόφ στην οποία αγωνίζεται από το καλοκαίρι του 2017 είχε παίξει σε Βίκινγκ, Λόκερεν και Γρανάδα. Είναι βασικό στέλεχος και της Εθνικής Ισλανδίας μετρώντας 26 συμμετοχές και τρία γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ