Άρης: Εκτός  ο Τόνσο , μέσα ο Κόρχουτ με ΑΕΛ

Άρης: Εκτός  ο Τόνσο , μέσα ο Κόρχουτ με ΑΕΛ

Ο Ούγγρος αμυντικός συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Άρη για το παιχνίδι με την ΑΕΛ ενώ νοκ άουτ τέθηκε ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός.

Η προετοιμασία του Άρη ενόψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης με την Λάρισα ολοκληρώθηκε με το μεσημεριανό πρόγραμμα εκγύμνασης. Ο Σάββας Παντελίδης  συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Μίχαϊ Κόρχουτ, ενώ εκτός έμεινε ο Μάρτιν Τόνσο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το μεσημέρι οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Α.Ε.Λ. στο «AEL FC Arena» (20/01, 17:15), στο πλαίσιο της 17ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Σάββας Παντελίδης, ανακοίνωσε την αποστολή (θα αναχωρήσει σε λίγη ώρα για τη Λάρισα), η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Mateo Garcia, Fran Velez, Diguiny, Basha, Korhut, Martinez, Matilla, Menendez, Δεληζήσης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Κωνσταντινίδης, Ιντζόγλου, Παυλίδης, Σταμπουλίδης, Μπαγκαλιάνης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ