Ανανέωσε με ΠΑΟΚ και ο Μπίσεσβαρ!

Ανανέωσε με ΠΑΟΚ και ο Μπίσεσβαρ!

ΠΑΟΚ και Μπίσεσβαρ ήρθαν σε συμφωνία προκειμένου ο 30χρονος Ολλανδός μεσοεπιθετικός να παραμείνει στο ρόστερ του δικεφάλου για τα επόμενα τρία χρόνια!

Μία ακόμη επέκταση συμβολαίου ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ το τελευταίο τριήμερο. Μετά τους Πασχαλάκη και Κρέσπο, το απόγευμα του Σαββάτου (19/1) ήταν η σειρά του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ να ρίξει… άγκυρα στον δικέφαλο. Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός ήρθε σε συμφωνία με την ασπρόμαυρη ΠΑΕ ώστε να παραμείνει στην ομάδα για τρία ακόμη χρόνια.

Οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε επαφές τις προηγούμενες ημέρες με το ζήτημα να είναι σε πολύ καλό δρόμο και έτσι είχαμε σήμερα το θετικό αποτέλεσμα της επέκτασης της συνεργασίας τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες την Παρασκευή (18/1) είχε βρεθεί στα γραφεία του δικεφάλου ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή με τον οποίο έγιναν και οι τελικές συζητήσεις.

Αυτές είχαν αίσια κατάληξη, με τον Γιώργο Σαββίδη, μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ να ανακοινώνει την είδηση πως ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ για τρία ακόμη χρόνια. O 30χρονος παίκτης βρίσκεται στους ασπρόμαυρους από το 2016.

Η ανάρτηση του Σαββίδη:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ