Τα έκανε μπάχαλο ο Παπαδόπουλος: Το πεντακάθαρο φάουλ στον Φορτούνη και το επιθετικό του Κλάους στον Σισέ (vids)

Τα έκανε μπάχαλο ο Παπαδόπουλος: Το πεντακάθαρο φάουλ στον Φορτούνη και το επιθετικό του Κλάους στον Σισέ (vids)

Στο 77’ ο Σιόντης ανέτρεψε τον Φορτούνη στο ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Παπαδόπουλος ήταν μπροστά, αλλά έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Στην εξέλιξη της φάσης ο Κλάους έκανε επιθετικό φάουλ στον Σισέ, αλλά ο διαιτητής έκλεισε τα μάτια και έδωσε την ευκαιρία στους Ηπειρώτες να απειλήσουν τον Σα.

Η… εξυγίανση συνεχίζεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τον διαιτητή από την ΕΠΣ Μακεδόνιας, Ιωάννη Παπαδόπουλο, να τα κάνει μπάχαλο στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Στο 77’ ο Φορτούνης βρέθηκε στο ύψος της μεγάλης περιοχής του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Σιόντης έπεσε με δύναμη πάνω στον αρχηγό του Ολυμπιακού, τον πέταξε στο έδαφος, αλλά ο διαιτητής παρότι ήταν μπροστά στη φάση έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Στην εξέλιξη της φάσης ο Κούτρης μάρκαρε τον Κριζμάν στη μεσαία γραμμή, με τον Παπαδόπουλο να δίνει αμέσως το φάουλ, αλλά και κίτρινη κάρτα στον αμυντικό του Ολυμπιακού. Ο αριστερός μπακ των Πειραιωτών όπως ήταν λογικό πήγε στον διαιτητή και διαμαρτυρήθηκε για την προηγούμενη φάση του Φορτούνη, στην οποία ο ρέφερι από την Μακεδονία δεν ήταν και τόσο… ευαίσθητος.

Οι διαιτητικές «ομορφιές» συνεχίστηκαν, με τους γηπεδούχους να εκτελούν το φάουλ, τον Αθανασιάδη να κάνει επιθετικό φάουλ πάνω στον Σισέ και τον ρέφερι να σφυρίζει αδιάφορα, αφήνοντας το παιχνίδι και δίνοντας την ευκαιρία στον Κριζμάν να απειλήσει τον Σα. Τα συνεχόμενα λάθη του Παπαδόπουλο έκαναν έξαλλο τον Φρανσουά Μοντέστο, με τον διαιτητή να αποβάλει τον επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ των Πειραιωτών από τον «ερυθρόλευκο» πάγκο.

Δείτε τη φάση με τον Φορτούνη:

Και το φάουλ του Κλάους στον Σισέ:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ