Μαρτίνς: «Ήμασταν ανώτεροι, πιο αποτελεσματικοί και η νίκη είναι απολύτως δίκαιη»

Μαρτίνς: «Ήμασταν ανώτεροι, πιο αποτελεσματικοί και η νίκη είναι απολύτως δίκαιη»

Απόλυτα δίκαιη ήταν η επικράτηση του Ολυμπιακού επί του ΠΑΣ στα Γιάννενα σύμφωνα με τον προπονητή των Ερυθρόλευκων Πέδρο Μαρτίνς

Ανώτερος ήταν ο Ολυμπιακός στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα σύμφωνα με τον τεχνικό των Πειραιωτών Πέδρο Μαρτίνς ο οποίος στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου τόνισε χαρακτηριστικά: «ήμασταν ανώτεροι, ήμασταν πιο αποτελεσματικοί και η νίκη είναι απολύτως δίκαιη»!

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην συνέντευξη Τύπου:

«Καμία αμφιβολία δεν έχουμε ότι ήταν δίκαιη η νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο τα πράγματα ήταν αρκετά ισορροπημένα. Καταφέραμε να βάλουμε ένα πολύ γρήγορο γκολ, ουσιαστικά στην πρώτη μας προσπάθεια. Επίσης, τα Γιάννενα κατάφεραν να βάλουν πολύ γρήγορα το γκολ τους και κατάφεραν να μας ισοφαρίσουν.

Ήταν ένα παιχνίδι που τα Γιάννενα μας υποχρέωσαν να δουλέψουμε πολύ. Και οι δύο ομάδες προσπάθησαν στο πρώτο ημίχρονο να προσαρμοστούν στην κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, ο οποίος ήταν πολύ κακός και δεν επέτρεψε στους ποδοσφαιριστές να κάνουν πολλά πράγματα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, πιστεύω πως ήμασταν καλύτεροι, δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες. Στη συνέχεια τα Γιάννενα υποχώρησαν και δεν τους επιτρέψαμε καθόλου να μας απειλήσουν στο δεύτερο ημίχρονο. Πιστεύω πως σ’ έναν τέτοιο αγωνιστικό χώρο που οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα αλλά και απέναντι σε μία ομάδα η οποία μας υποχρέωσε να δουλέψουμε πολύ όπως ξανά είπα, ήμασταν ανώτεροι, ήμασταν πιο αποτελεσματικοί και η νίκη είναι απολύτως δίκαιη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ