Λουτσέσκου: «Το πιο σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί»

Λουτσέσκου: «Το πιο σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε για τη νίκη επί του Πανιωνίου και τόνισε ότι οι νέοι παίκτες θα πρέπει να προσαρμοστούν στην «ασπρόμαυρη» πραγματικότητα και να μπουν γρήγορα στο κλίμα της ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα επικράτησε με 3-0 του Πανιωνίου και έκανε ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι αυτό που μετράει είναι οι τρεις βαθμοί της νίκης και επισήμανε ότι νέοι παίκτες θα πρέπει να προσαρμοστούν στην «ασπρόμαυρη» πραγματικότητα και να μπουν γρήγορα στο κλίμα της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Για εμάς το πιο σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί, όλα τα υπόλοιπα είναι συμπληρωματικά. Ωστόσο δεν είχαμε πολλούς νέους παίκτες, μόνο ο Λύρατζης πέρασε στον αγώνα ώστε να δώσουμε… ανάσες στον Βιεϊρίνια, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες ανήκουν από το καλοκαίρι στο ρόστερ μας.

Όλοι οι νέοι παίκτες θα πρέπει να μπουν γρήγορα στο κλίμα της ομάδας, το σημαντικό είναι να προετοιμάσουμε σωστά την ομάδα και οι νέοι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να μπουν σωστά στην ομάδα. Για μένα το πιο σημαντικό είναι η προετοιμασία της ομάδας πριν τον αγώνα, ξέρετε ότι δεν μου αρέσει να μιλάω για μεταγραφές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ