Μπίσεσβαρ: «Απόψε ήθελα να δείξω πόσο καλά περνάω στον ΠΑΟΚ»

Μπίσεσβαρ: «Απόψε ήθελα να δείξω πόσο καλά περνάω στον ΠΑΟΚ»

Ο MVP της αποψινής αναμέτρησης με τον Πανιώνιο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, μίλησε για το γκολ που σημείωσε, αλλά και την επικείμενη ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ.

Ο 31χρονος μέσος του Δικεφάλου Ντιέγκο Μπίσεσβαρ με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι αρχικά μίλησε για το γκολ που πέτυχε απέναντι στον Πανιώνιο λέγοντας τα εξής: «Ήταν ωραίο και την ώρα που το ζούσα στον αγωνιστικό χώρο. Έκανα το σουτ πήγε στην γωνία, δεν την πρόλαβε ο τερματοφύλακας και έτσι μπήκε το γκολ».

Για τη νίκη απέναντι στον Πανιώνιο: «Με καλύτερα τελειώματα και από εμένα και από τους υπόλοιπους, θα μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερα γκολ. Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να βάλουμε ακόμη ένα γκολ, αλλά έχουμε μπροστά μας τον αγώνα Κυπέλλου και πρέπει να είμαστε όλοι υγιείς».

Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ: «Για εμάς το πιο σημαντικό είναι να κερδίζουμε τα ματς. Από εδώ και πέρα όλα τα εντός έδρας παιχνίδια θα κυλήσουν με τον ίδιο τρόπο, θα έρχονται και θα κλείνονται οι αντίπαλοι και πρέπει να βρούμε τον τρόπο να το αντιμετωπίσουμε αυτό».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα έχει τελειώσει και το τυπικό αυτής της συμφωνίας. Η οικογένεια μου περνάει καλά και με την αποψινή εμφάνιση ήθελα να δείξω πόσο καλά περνάω στον ΠΑΟΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ