Άκπομ: «Κερδίζαμε και με τον Πρίγιοβιτς, κερδίζουμε και με εμένα»

Άκπομ: «Κερδίζαμε και με τον Πρίγιοβιτς, κερδίζουμε και με εμένα»

Ο Άκπομ σε δηλώσεις του μετά το ματς κόντρα στον Πανιώνιο έκανε μια σύγκριση του εαυτού του με τον Πρίγιοβιτς, τονίζοντας πως θέλει να γράψει Ιστορία με τον ΠΑΟΚ.

Ο Τσούμπα Ακπόμ αγωνίζεται βασικός μετά τη φυγή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στην κορυφή της επίθεσης του ΠΑΟΚ, και αμέσως μετά τη λήξη του ματς κόντρα στον Πανιώνιο δήλωσε πως η ομάδα νικάει και με αυτός βασικό όπως όταν έπαιζε ο Πρίγιο-γκολ

Αναλυτικά οι δηλώσει του επιθετικού του ΠΑΟΚ:

Για τη νίκη της ομάδας του: «Χαίρομαι για την ομάδα, προσπαθώ όσο μπορώ να βοηθήσω και είμαι χαρούμενος για όσα προσφέρω με την παρουσία μου».

Για την αναπόφευκτη σύγκριση του με τον Πρίγιοβιτς και την παρουσία του στη βασική 11άδα του Δικέφαλου: «Είμαι διαφορετικός παίκτης από τον Πρίγιοβιτς, είμαι πιο γρήγορος και βοηθάω με διαφορετικό τρόπο. Με τον καιρό θα προσθέτω περισσότερα στοιχεία στο παιχνίδι μου.

Κερδίζαμε και με τον Πρίγιοβιτς, κερδίζουμε και με εμένα. Ο Πρίγιοβιτς είναι πιο πολύ φορ περιοχής, αλλά είμαστε εδώ όλοι για την ομάδα κι αυτό έχει σημασία Θέλουμε όλοι να γράψουμε ιστορία και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα μετά από 34 χρόνια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ