Παναθηναϊκός: Κατέληξε στα πρόσωπα ο Δώνης, τρεις οι επιλογές για το σύστημα

Παναθηναϊκός: Κατέληξε στα πρόσωπα ο Δώνης, τρεις οι επιλογές για το σύστημα

Ο Γιώργος Δώνης φαίνεται πως έχει καταλήξει τουλάχιστον στους 10 από τους 11 ποδοσφαιριστές για το αυριανό ματς στη Λαμία. Οι επιλογές για το σχήμα, ο Τζανδάρης και ο Μουνιέ.

Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το αυριανό ματς πρωταθλήματος με τη Λαμία στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας. Ο Γιώργος Δώνης έχει ουσιαστικά καταλήξει στα πρόσωπα, όχι όμως και στο σύστημα που θα χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι της Δευτέρας και στο μυαλό του φαίνεται να υπάρχουν τρεις επιλογές.

Η πρώτη έχει να κάνει με τη χρησιμοποίηση τριών παικτών στον άξονα, τους Κάτσε – Δώνη – Τζανδάρη, με τον Μακέντα στην κορυφή και τους Χατζηγιοβάνη – Μπουζούκη στα «φτερά», σε ένα σχήμα 4-3-3 επί τις ουσίας, που μοιάζει και το πιθανότερο.

Από ‘κει και πέρα, ο Δώνης έχει στο μυαλό του την τοποθέτηση δύο παικτών στον άξονα της μεσαίας γραμμής, τους Κάτσε και Δώνη, τον Μπουζούκη μπροστά τους, τους Χατζηγιοβάνη και Μουνιέ στα άκρα και τον Μακέντα στην κορυφή της επίθεσης, σε ένα 4-2-3-1.

Tο τελευταίο σενάριο έχει να κάνει με την είσοδο του Βέργου στο πλευρό του Μακέντα (δύο επιθετικοί), τους Κάτσε – Δώνη στον άξονα και τους Μπουζούκη – Χατζηγιοβάνη στα πλάγια, κάτι πάντως που έχει τις λιγότερες πιθανότητες. Ίσως αυτό το σχήμα να το δούμε την Πέμπτη, στο ματς Κυπέλλου με τη Λαμία, όπου ο Παναθηναϊκός θα αναζητήσει την ανατροπή του εις βάρος του 1-0 από το πρώτο παιχνίδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ