Το Πόρτλαντ θέλει τον «… δολοφόνο με το παιδικό πρόσωπο» Πόνσε

Το Πόρτλαντ θέλει τον «… δολοφόνο με το παιδικό πρόσωπο» Πόνσε

Η ομάδα της Αμερικής επιθυμεί διακαώς την απόκτηση επιθετικού και ο Αργεντινός επιθετικός βρίσκεται μεταξύ των δύο περιπτώσεων στις οποίες οι Αμερικανοί έχουν ξεχωρίσει.

«Σειρήνες» από το MLS για τον Εζεκιέλ Πόνσε. Συγκεκριμένα οι Πόρτλαντ Τίμπερς αναζητούν διακαώς έναν επιθετικό, με τον 21χρονο Αργεντινό να βρίσκεται ψηλά στη λιστα τους.

Ο φορ της ΑΕΚ περιγράφεται ως «… ο δολοφόνος με τον παιδικό πρόσωπο» για τον οποίο τονίζεται η δεινότητά του στο σκοράρισμα. Χαρακτηριστικά αναφέρεται οτι είναι δεύτερος στη λίστα των κορυφαίων σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος με εννέα τέρματα μέχρι στιγμής.

Φυσικά αναφέρεται οτι ο Πόνσε αγωνίζεται στην Ενωση με τη μορφή δανεισμού από τη Ρόμα, αλλά και ότι άρχισε την καριέρα του από την ομάδα Νέων της Νιούελς Ολντ Μπόις.

Επίσης τονίζεται οτι πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν του, ενώ μετά την απόκτησή του από τη Ρόμα το 2015 έχει δοθεί δανεικός σε Γρανάδα, Λιλ και φυσικά την ΑΕΚ.

Οπως αναφέρει και ο Πολ Τενόριο, δημοσιογράφος που καλύπτει το ρεπορτάζ ποδοσφαίρου του αμερικάνικου πρωταθλήματος «Οι Πόρτλαντ Τίμπερς προσπαθούν να αποκτήσουν έναν νεαρό επιθετικό και έχουν καταλήξει σε δύο περιπτώσεις. Η μία αφορά παίκτη που αγωνίζεται στο Μεξικό, ενώ η δεύτερη είναι ο Εζεκίελ Πόνσε, ένας Αργεντινός που παίζει στην ΑΕΚ ως δανεικός από τη Ρόμα. Υπάρχουν συζητήσεις και για τους δύο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ