Μπακασέτας: «Δεχθήκαμε σκληρή κριτική, αλλά δώσαμε δικαιώματα»

Μπακασέτας: «Δεχθήκαμε σκληρή κριτική, αλλά δώσαμε δικαιώματα»

Ο Τάσος Μπακασέτας μετά την επιστροφή του στην ΑΕΚ παραδέχθηκε ότι η Ένωση δεν στάθηκε αντάξια των προσδοκιών που δημιούργησε, αναφέροντας ωστόσο πως ο κύκλος της ομάδας δεν έχει κλείσει.

Ο Τάσος Μπακασέτας είναι το κεντρικό πρόσωπο του Match Programme του αγώνα ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης. Ο διεθνής άσος επέστρεψε σε αγωνιστικούς ρυθμούς μετά από 50 ημέρες «παροπλισμού» και μοιράζεται τις σκέψεις του με τους φίλους της Ένωσης σε αναλυτική συνέντευξη.

Μεταξύ άλλων, ο μεσοεπιθετικός των κιτρινόμαυρων μίλησε για:

Την επιστροφή του στο εντυπωσιακό 4-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα: «Μου είχαν λείψει τα πάντα σε όλο αυτό το διάστημα! Από το ξενοδοχείο με τα υπόλοιπα παιδιά, η προετοιμασία αγωνιστική και ψυχολογική για ένα τέτοιο παιχνίδι, το να είσαι όσο το δυνατόν έτοιμος για να ανταπεξέλθεις σε ένα τόσο σημαντικό αγώνα, τα πάντα! Αλλά ήταν κάτι που τελικά είχε πολύ ευχάριστη εξέλιξη, για την ομάδα κυρίως, οπότε η τελική γεύση της επιστροφής έγινε ακόμα πιο γλυκιά και με τον καλύτερο τρόπο. Δεν θα μπορούσε να ήταν καλύτερα»

Για την κριτική που έχει δεχτεί η ομάδα: «Μπορεί να ήταν σκληρή και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μείναμε πολύ πίσω στο πρωτάθλημα από την κορυφή. Το λέγαμε από πέρυσι ότι από τη στιγμή που καταφέραμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα ο πήχης έχει ανέβει, οι απαιτήσεις έχουν αυξηθεί και ήταν λογικό να κρινόμαστε πλέον με διαφορετικά κριτήρια. Αυτό είναι λογικό αλλά δεν θεωρώ ότι έχει κλείσει κανένας κύκλος. Αντίθετα πιστεύω ότι αυτή η ομάδα έχει πολλά πράγματα να δώσει, όσο κι αν εμείς δώσαμε τα δικαιώματα».

Για όσο πέτυχε η ομάδα και τους στόχους που έχουν απομείνει έως το τέλος της σεζόν: «Ήδη πετύχαμε πράγματα εφέτος κυρίως με την πρόκριση και τη συμμετοχή μας στους ομίλους του Champions League. Δεν είναι κάτι που μπορούμε τόσο εύκολα να υποτιμάμε, όσο κι αν αυτό που μένει αυτή τη στιγμή είναι η απόσταση που έχουμε από την κορυφή. Από την άλλη πλευρά χαμένη χρονιά δεν μπορεί να υπάρχει για την ΑΕΚ. Υπάρχουν οι στόχοι που έχουν απομείνει, υπάρχουν οι φιλοδοξίες του καθενός από εμάς, υπάρχει η νίκη που καλούμαστε να επιδιώκουμε και να πετυχαίνουμε σε κάθε ματς μέχρι το τέλος».

Για το αν έχει αλλοιωθεί η χημεία που υπήρχε μέχρι πέρυσι στα αποδυτήρια: «Είναι απόλυτα λογικό όταν μια ομάδα σαν την ΑΕΚ δεν πάει καλά να γίνεται η αναζήτηση των ευθυνών σε όλα τα επίπεδα και να ανοίγει και αυτό το θέμα συζήτησης. Από την άλλη πλευρά όταν τα αποτελέσματα είναι άσχημα είναι λογικό και νεύρα να προκύψουν και εντός αγωνιστικού χώρου να παρουσιάζονται κάποια κρούσματα λάθος διαχείρισης του θυμού και της απογοήτευσης και στο τέλος να ανοίγει και αυτή η συζήτηση. Είναι λογικές κάποιες αντιδράσεις γιατί όλοι έχουμε τις φιλοδοξίες μας και είναι λογικό να μην μας εκφράζει η εικόνα της ομάδας σε πολλά παιχνίδια. Η κατάσταση όμως στα αποδυτήρια δεν έχει αλλάξει καθόλου. Αυτή η ομάδα εκτός από καλούς ποδοσφαιριστές διαθέτει στις τάξεις της και εξαιρετικούς χαρακτήρες. Οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να αναζητούμε τις αιτίες της κακής πορείας στις μεταξύ μας σχέσεις. Δεν έχει αλλάξει τίποτα σε σχέση με πέρυσι ή τα προηγούμενα χρόνια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ