Παναθηναϊκός – Πανιώνιος : «Ήμασταν λίγοι στο γήπεδο», είπε ο Ουζουνίδης

Παναθηναϊκός – Πανιώνιος : «Ήμασταν λίγοι στο γήπεδο», είπε ο Ουζουνίδης

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε ότι αρκετοί παίκτες του πλέον σκέφτονται τα οικονομικά προβλήματα και την αποχώρηση τους παρά να τα δίνουν όλα για τον Παναθηναϊκό.

Απογοητευμένος από την εικόνα του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Πανιώνιο, με τον 49χρονο τεχνικό να επισημαίνει πως οι περισσότεροι παίκτες του σκέφτονται μόνο το πως θα φύγουν και όχι το πως θα βοηθήσουν την ομάδα.

Επίσης, σημείωσε ότι αν και σε άλλα παιχνίδια έπαιρνε αυτός την ευθύνη για την κακή αγωνιστική εικόνα του Τριφυλλιού, τώρα δεν θα το κάνει γιατί οι παίκτες δεν έπαιξαν σύμφωνα με την αξία τους.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου:

«Ο Πανιώνιος κέρδισε δίκαια το παιχνίδι, ήταν καλύτερη ομάδα και αν ήταν ακόμα καλύτερη στις αντεπιθέσεις που δεν είχαν σωστές επιλογές θα τελείωναν πιο γρήγορα το ματς. Εμείς ήμασταν νευρικοί, χωρίς αυτοπεποίθηση και πρωτοβουλίες και ήταν λογικό να παρουσιάσουμε τέτοια εικόνα. Ήμασταν λίγοι μέσα στο γήπεδο.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από τα προβλήματα μας, ξέρουμε τι συμβαίνει αλλάΑ το μυαλό μας δεν είναι συγκεντρωμένο και το αγωνιστικό περνάει σε δεύτερη μοίρα όσο έρχεται ο Ιανουάριος αλλά όσο είναι εδώ θα πρέπει να το δείχνουν μέσα στο γήπεδο. Το να μην παίξεις καλά μπορεί να συμβεί, το να κάνεις όμως τόσα λάθη, να μην πάρεις πρωτοβουλίες είναι ανεπίτρεπτο.

Ήταν αναμενόμενο ότι θα έρθει και αυτό το αποτέλεσμα. Εδώ και καιρό είναι οριακή η κατάσταση και με όποιες συνέπειες και αν θα υπάρξουν αυτό το πλάνο που έχει μπει από τους ανθρώπους που είναι στην ομάδα θα πρέπει να τηρηθεί. Δυστυχώς κάποιοι παίκτες έχουν περισσότερο το μυαλό τους στο τι θα γίνει τον Δεκέμβριο και δεν ρισκάρουν και η εικόνα ήταν αναμενόμενη.

Μια ομάδα με αλλαγές, εντελώς διαφορετική από εβδομάδες σε εβδομάδα ήταν λογικό να χάσουμε από τον Πανιώνιο που είναι πιο ομάδα από εμάς».

Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι που είναι σε κρίση, είδαμε και το κλίμα στην εξέδρα να μην είναι καθόλου καλό, θεωρείτε πως αυτή είναι η χειρότερη περίοδο σας στην ομάδα;

«Αυτό είναι αναμενόμενο. Σας είπα πηγαίναμε οριακά. Όσο πλησιάζει ο Δεκέμβρης και η μεταγραφική περίοδος δεν μπορεί και ο κόσμος να κάνει άλλο υπομονή και έπρεπε κάπου να ξεσπάσει κάποια στιγμή. Δεν μπορεί να αλλάξει το πλάνο. Θα πρέπει να μαζευτούμε ξανά όλοι οι ποδοσφαιριστές, ο κόσμος ώστε να έχουμε μια συνέχεια. Είναι δύσκολα τα πράγματα θα πρέπει να το καταλάβουμε όλοι. Δεν λέω ότι φταίνε οι ποδοσφαιριστές αλλά δεν είναι δυνατόν να μην μπορούν να δώσουν μια πάσα σωστά. Δεν είναι φυσιολογικό, όσο είναι εδώ θα πρέπει να δίνουν τον καλύτερο τους αυτό».

Σε αυτά που λέτε βάζετε μέσα και τον Μολέντο, ήταν δική σας απόφαση ή δική του να μην παίξει;

«Όχι ήταν του Μολέντο, ξέραμε ότι δεν ήθελε να παίξει γιατί δεν αισθανόταν 100% καλά και μας είπε ότι δεν αισθάνομαι καλά να παίξω. Όταν ένας ποδοσφαιριστής στο λέει αυτό δεν μπορείς να κάνεις πολλά».

Αρχές Ιουνίου είχες άλλη ομάδα στο μυαλό σου, τέλος Αυγούστου άλλη ομάδα τον Γενάρη άλλη ομάδα. Μέχρι που φτάνουν οι αντοχές σου;

«Αυτό θα το δούμε παιδιά. Πως θα κινηθούν στο αγωνιστικό κομμάτι. Ένα πλάνο που πρέπει να τηρηθεί να φύγουν κάποιοι παίκτες αναγκαστικά ώστε να υπάρξει επόμενη μέρα».

Μπήκε και στο βασικό σχήμα ο Χουλτ, είναι μονόδρομος για όλους τους παίκτες που θα θελήσουν να κάνουν προσφυγή ότι δεν θα παίζουν; 

«Ναι κακώς ο Νίκλας έχει μπει στο στόχαστρο γιατί δεν έχει δείξει κάτι. Αν τον πιέζουν οι μάνατζερ του  είναι άλλο πράγμα. Δεν μπορούμε να τον κατηγορήσουμε όλοι είναι επαγγελματίες. Δεν μπορούμε να πιέσουμε κάποιους παίκτες να μπουν να ρισκάρουν. Είναι φως φανάρι. Παρόλα αυτά δεν δικαιολογείτε αυτή η εικόνα».

Τα πολλά αρνητικά αποτελέσματα μήπως έχουν παίξει το ρόλο τους ώστε να σκέφτονται από τώρα τον Ιανουάριο;  

«Πρέπει να συνηδειτοποιήσουν ότι είναι παίκτες του Παναθηναϊκού αυτά που έδωσαν σήμερα δεν τους δικαιολογούν.Παρά έγινε το κακό να ασχολούνται με τα οικονομικά. Πέρυσι ήταν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα απλήρωτοι. Φέτος γίνεται μεγαλύτερη προσπάθεια αυτοί που είναι εδώ να πληρώνονται».

Για τον Τσάβες ξέρετε πότε θα επιστρέψει και τι θα γίνει;

«Δεν ξέρω τίποτα για τον Τσάβες. Η αλήθεια είναι ότι στο μεσοεπιθετικό κομμάτι έχουμε πρόβλημα. Έχουμε δέκα γκολ σε 13 ματς. Είναι φανερό ότι εκεί έχουμε πρόβλημα. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να το συζητήσουμε παραπάνω. Επαναλαμβάνω ωραία τα προβλήματα αλλά δεν είναι εικόνα ομάδας αυτή. Και αν σε άλλα παιχνίδια θα πάρω εγώ την ευθύνη σήμερα δεν θα την πάρω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ