ΟΦΗ – Παναιτωλικός 3-0

ΟΦΗ – Παναιτωλικός 3-0

Ο ΟΦΗ πήρε σπουδαία νίκη επί του Παναιτωλικού με 3-0 στην μάχη που δίνει για να μείνει στην κατηγορία. Δύο φάουλ του Ναμπί βρήκαν στόχο. Απέκρουσε πέναλτι ο γκολκίπερ του ΟΦΗ, Γιώργος Στρέζος στο 1-0.

Πολύ μεγάλη νίκη στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην Σούπερ Λίγκα πέτυχε ο ΟΦΗ, καθώς η ομάδα του Ηρακλείου επικράτησε του Παναιτωλικού με 3-0, έχοντας για πρωταγωνιστές τον Ναμπί και τον Γιώργο Στρέζο. Ο πρώτος πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του, με απευθείας εκτελέσεις φάουλ ενώ ο δεύτερος απέκρουσε πέναλτι του Μοράρ στο πρώτο ημίχρονο, διατηρώτας ανέπαφη την εστία του.

Ο ΟΦΗ κατάφερε να εκμεταλλευτεί την υπεροχή του στο πρώτο ημίχρονο καθώς η ομάδα του Ηρακλείου πήρε το προβάδισμα χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Ναμπί στο 26′, με τον παίκτη του ΟΦΗ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με εκτέλεση φάουλ. Οι γηπεδούχοι είχαν καλύτερη εικόνα από τον Παναιτωλικό και δημιούργησαν ευκαιρίες για να πετύχουν και άλλα γκολ, αλλά αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο γκολκίπερ των γηπεδούχων, Στρέζος ήταν αυτός που διατήρησε το προβάδισμα της ομάδας του, καθώς απέκρουσε το πέναλτι του Μοράρ στο 38′. Ο Παναιτωλικός είχε λοιπόν την μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει στο πρώτο μέρος, αλλά ο τερματοφύλακας της ομάδας του Ηρακλείου είπε «όχι» στον επιθετικό των φιλοξενούμενων.

Αποβολή Κυριακίδη

Οι γηπεδούχοι διατήρησαν τον έλεγχο του αγώνα και στο δεύτερο μέρος και είχαν βέβαια ως πρώτο στόχο να διαφυλάξουν το προβάδισμα τους. Από την άλλη πλευρά ο Παναιτωλικός δεν έδειχνε ιδιαίτερα απειλητικός απέναντι στην καλά οργανωμένη άμυνα των γηπεδούχων και τα πράγματα μάλιστα έγιναν πιο δύσκολα για την ομάδα του Αγρινίου, λόγω της αποβολής του τερματοφύλακα Κυριακίδη στο 70′.

Το δεύτερο γκολ του Ναμπί

Λίγο μετά την αποβολή του Κυριακίδη ο ΟΦΗ κατάφερε να σφραγίσει τη νίκη του, καθώς οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-0, με τον Ναμπί να πετυχαίνει και το δεύτερο γκολ της ομάδας του στο 74′. Το αξιοσημείωτο μάλιστα είναι πως και αυτό ήταν με απευθείας εκτέλεση φάουλ, με τον σκόρερ των Κρητικών να κάνει την διαφορά στο ματς. Στο 86′ οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τρίτο γκολ, με τον Βουό να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Παναιτωλικού, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0 για την ομάδα του Ηρακλείου.

Το «κλειδί»: Τα δύο φάουλ που εκτέλεσε ο Ναμπί λύτρωσαν την ομάδα του Ηρακλείου, καθώς ο παίκτης του ΟΦΗ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παναιτωλικού, χαρίζοντας τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του.

Το 10άρι: Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ, Γιώργος Στρέζος απέκρουσε πέναλτι του Μοράρ στο πρώτο ημίχρονο και διατήρησε το προβάδισμα της ομάδας του. Είναι ο MVP του αγώνα έχοντας μεγάλη συμβολή στη νίκη των γηπεδούχων.

Στον πάγκο: Ο Μοράρ ήταν ο μοιραίος παίκτης για την ομάδα του Αγρινίου, καθώς δεν κατάφρε να ευστοχήσει στο πέναλτι που κέρδισε ο Μανά.

Γιατί κόουτς: Ο προπονητής του Παναιτωλικουύ Τραϊανός Δέλλας θα έχει σίγουρα αρκετά παράπονα από την μεσαία γραμμή της ομάδας του, τόσο σε ότι αφορά το ανασταλτικό κομμάτι του παιχνιδιού όσο και στην δημιουργία.

ΟΦΗ – Παναιτωλικός 3-0

Διαιτητής: Κοτσάνης

Γκολ: 26′, 74′ Ναμπί, 86′ Βουό

Κίτρινες: 14′ Μεγιάδο, 92′ Μιχόγεβιτς – 29′ Μανά, 62′ Ντίας

Αποβολές: 70′ Κυριακίδης

ΟΦΗ: Στρέζος, Γιαννούλης, Ποτουρίδης, Μιχόγεβιτς, Μπράουν (85′ Δεληγιαννίδης), Νάστος, Μεγιάδο, Ντίνας (80′ Νέιρα), Ναμπί (89′ Οικονόμου), Κουτσιανικούλης, Βουό.

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Τσοκάνης (69′ Αμαράλ), Άργκους, Μάλης, Μαρινάκης, Λιάβας (60′ Μπαΐροβιτς), Λουσέρο, Ντίας, Μάζουρεκ (71′ Γιαννακόπουλος), Μανά, Μοράρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ