Διαμάχη Δέλλα – Παπαδόπουλου: «Ντρέπομαι που είμαι συνάδελφός του»

Διαμάχη Δέλλα – Παπαδόπουλου: «Ντρέπομαι που είμαι συνάδελφός του»

Ο Τραϊανός Δέλλας εξαπέλυσε επίθεση στον Νίκο Παπαδόπουλο και τόνισε πως θα έπρεπε να ντρέπεται για όσα συνέβησαν πριν την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, με τον τεχνικό των Κρητικών να τονίζει πως «ο Δέλλας πρέπει να προσέξει πως εκφράζεται».

Ο ΟΦΗ επικράτησε με 3-0 του Παναιτωλικού στο Ηράκλειο και πήρε βαθιά ανάσα στην προσπάθεια που κάνει να μείνει στη Super League. Μετά την ήττα της ομάδας του Αγρινίου ο Τραϊνός Δέλλας, εξαπέλυσε επίθεση στον τεχνικό του ΟΦΗ, Νίκο Παπαδόπουλο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «θα έπρεπε να ντρέπεται» για όσα συνέβησαν στη φυσούνα και στα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου.

Λίγη ώρα αργότερα ο τεχνικός των Κρητικών απάντησε στον Δέλλα μέσα από την κάμερα της Nova, τονίζοντας πως πρέπει να προσέξει πως εκφράζεται, ενώ ξεκαθάρισε πως κατανοεί τον εκνευρισμό του, αλλά θα πρέπει να κοιτάξει και την συμπεριφορά των συνεργατών του. Αξίζει να σημειωθεί βέβαια πως στη συνέντευξη Τύπου του ματς ο Παπαδόπουλος προσπάθησε να ρίξει τους τόνους ζητώντας συγνώμη, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Θέλω να ζητήσω δημόσια συγνώμη από τον αντίπαλο και την ομάδα μου για ένα περιστατικό που συνέβη. Δεν είναι κάτι που χαρακτηρίζει εμένα και την ομάδα μου και ας προκλήθηκα από άνθρωπο του Παναιτωλικού».

Όλα ξεκίνησαν στο ημίχρονο του ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες, όταν ο γενικός αρχηγός της ομάδας του Αγρινίου, Χρήστος Κουτσοσπύρος εξέφρασε στον διαιτητή Κοτσάνη τα παράπονά του. Τη στιγμή εκείνη πέρασε από δίπλα του ο Παπαδόπουλος τον Έλληνα προπονητή να επιτίθεται στον Κουτσοσπύρο, με αποτέλεσμα να οξυνθούν τα πνεύματα και να προκληθεί χαμός στη φυσούνα. Χαρακτηριστικό είναι πως ο Κουτσοσπύρος βγήκε ματωμένος, ενώ μετά τα όσα συνέβησαν ο Τραϊανός Δέλλας εμφανώς ενοχλημένος δεν έδωσε καν το χέρι του στον αντίπαλο προπονητή με τη λήξη του ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναιτωλικού:

«Ντρέπομαι πραγματικά για τη συμπεριφορά του Νίκου Παπαδόπουλου. Ντρέπομαι που είμαι συνάδελφός του. Έχω να συναντήσω τέτοιο πράγμα πάρα πολλά χρόνια. Είναι ντροπή για τον ίδιο πάνω από όλα που εκπροσωπεί μια τόσο μεγάλη ομάδα. Θα έπρεπε να ντρέπεται».

Αναλυτικά και οι δηλώσεις-απάντηση του Παπαδόπουλου στον Δέλλα:

«Είναι καλή η νίκη, τη χρειαζόμασταν διότι είχαμε ανάγκη τους τρεις βαθμούς.Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, νησυχήσαμε στη φάση του πέναλτι. Πάμε τώρα για το παιχνίδι του Κυπέλλου. Είναι δύσκολη η χρονιά, χρειάζεται υπομονή.

Κατανοώ τον εκνευρισμό του Τραϊανού, θα τον συμβουλεύσω να μην εκφράζεται έτσι, τον σέβομαι. Να κοιτάξει τους συναδέλφους του να μην υβρίζουν μάνες και σπίτια και μετά να μιλήσει για μένα».

Η συγνώμη του Παπαδόπουλου στον Δέλλα και όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Θέλω να ζητήσω δημόσια συγνώμη από τον αντίπαλο και την ομάδα μου για ένα περιστατικό που συνέβη. Δεν είναι κάτι που χαρακτηρίζει εμένα και την ομάδα μου και ας προκλήθηκα από άνθρωπο του Παναιτωλικού».

Και συνέχισε για το ματς: «Είναι σημαντική η νίκη όμως δεν υπάρχουν ‘αν’. Έχουμε δύσκολη συνέχεια και θα πρέπει να έχουμε το ίδιο καλές εμφανίσεις στην συνέχεια. Είχαμε ξεκάθαρο πλάνο από πίσω μας, την χαρακτηρίζει το καλό passing game και καθοριστικές στιγμές, πέραν της δικής μας εμφάνισης, ήταν η φάση του πέναλτι όπως και η αποβολή όπου αμέσως μετά ήρθε το δεύτερο γκολ. Για εμάς τελείωσε το παιχνίδι, έγινε ένα καλό ματς με καλό σκορ και με καλό ποδόσφαιρο όπως θέλουμε να παίζουμε ως ομάδα. Διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι, ακόμα και στο 1-0 που μερικές φορές το άγχος που υπάρχει λόγω των τριών βαθμών, αναγκάζει τους παίκτες να γυρίσουν πίσω όμως το διαχειριστήκαμε άριστα. Τελείωσε το παιχνίδι, έχουμε ματς την Πέμπτη και σίγουρα μας δίνει ικανοποίηση και αυτοπεποίθηση για την συνέχεια σε μια δύσκολη χρονιά όπως γνωρίζαμε από την αρχή. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου».

Μετά σχολίασε πως: «Πιστεύω ότι και στο προηγούμενο παιχνίδι δεν ήμασταν κακοί. Σήμερα δεν είχαμε κενά διαστήματα στην απόδοση μας, πιέσαμε τους παίκτες να μην γυρίσουν πίσω γιατί αυτό το έχουμε κάνει ασυναίσθητα και το έχουμε πληρώσει. Για εμένα έχει να κάνει με την συγκέντρωση των παικτών και την αφοσίωση τους. Αυτό πήγε πολύ καλά σήμερα. Κάποια στιγμή πρέπει να πατήσουμε σε μια νίκη». Γιαν τον Ναμπί είπε ότι «είναι ένας παίκτης που τον είδατε και εσείς, δίνει ποιότητα, καλά χτυπήματα και όσο βρει καλύτερο ρυθμό και τρεξίματα θα μας βοηθήσει περισσότερο». Κλείνοντας αναφέρθηκε στα μεταγραφικά, λέγοντας πως «πλέον είναι θέμα της διοίκησης, έχουμε συζητήσει για το τι πρέπει να γίνει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ