Παντελίδης: «Κρατάμε την καλή αμυντική συμπεριφορά και την αγωνιστικότητα και συνεχίζουμε»

Παντελίδης: «Κρατάμε την καλή αμυντική συμπεριφορά και την αγωνιστικότητα και συνεχίζουμε»

Ικανοποιημένος λόγω των συνθηκών αλλά όχι χαρούμενος για την ισοπαλία του Άρη με την ΑΕΛ δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός.

Ως θετικό αποτέλεσμα τηρουμένων των αναλογιών χαρακτήρισε την ισοπαλία του Άρη με την ΑΕΛ ο Σάββας Παντελίδης. Ο προπονητής των κίτρινων εκτός από τις απουσίες είχε να διαχειριστεί και δυο αλλαγές λόγω τραυματισμού, αυτές του Κωνσταντινίδη και του Βέλεθ, με τον πρώτο όπως ανέφερε να είναι σε πιο ανησυχητική κατάσταση, ενώ μίλησε και για το ντεμπούτο του Κόρχουτ.

Η αρχική τοποθέτηση του Έλληνα τεχνικού:

«Γνωρίζαμε από την αρχή ότι παίζουμε με μια ομάδα που βρίσκεται σε καλό φεγγάρι. Σε συνδυασμό με τις απουσίες και την έλλειψη εναλλακτικών λύσεων, μπορούμε να πούμε ότι είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Δεν είμαστε χαρούμενοι, ο Άρης είναι ομάδα που πάντα θέλει να κερδίζει, αυτό ήρθαμε εδώ να κάνουμε σήμερα. Δεν μπορώ να πω άσχημα λόγια για την προσπάθεια των παιδιών. Κρατάμε την καλή αμυντική συμπεριφορά και την αγωνιστικότητα και συνεχίζουμε».

Για την πρώτη εμφάνιση του Κόρχουτ: «Έχει κάνει πέντε προπονήσεις, παίζει σε άλλη θέση, αλλά όσο είχε ρυθμό έκανε το καλύτερο για την ομάδα. Ασφαλώς δεν είναι επιθετικός, αλλά είναι έξυπνος, έχει καθαρό μυαλό και στη συνέχεια πιστεύω ότι θα αποδειχτεί πολύτιμος».

Για τους τραυματισμούς του Βέλεθ και του Κωνσταντινίδη: «Του Βέλεθ νομίζω δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Για τον Κωνσταντινίδη θα δούμε αύριο, πόναγε αρκετά».

Για τη διαιτησία: «Δεν ξέρω τους καινούριους κανονισμούς για να σχολιάσω τον διαιτητή, μην έχει πρόβλημα η ομάδα. Όποιος βλέπει ξέρει ότι παίκτες της αντίπαλης ομάδας έπρεπε από νωρίς να γεμίσουν κάρτες. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν κακός για το θέαμα, για εμάς και τη Λάρισα, που ήταν η γηπεδούχος ομάδα».

Για τις μεταγραφές: «Προσπαθούμε να φέρουμε τους παίκτες όσο νωρίτερα γίνεται. Εγώ καίγομαι περισσότερο από όλους εδώ και μέρες».

Για το αν υπάρχει πιθανότητα να αλλάξει εκ νέου ο σχεδιασμός μετά τους νεότερους τραυματισμούς: «Ναι, είναι πιθανό να αλλάξει ξανά ο σχεδιασμός».

Για τους παίκτες που αρχικά ήταν να αποχωρήσουν αλλά χρησιμοποιούνται λόγω των απουσιών: «Κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν, με την παρουσία τους στα τελευταία ματς και την προσπάθεια το θεωρώ unfair να φύγουν. Αυτός που τα δίνει όλα θεωρώ πως έχει θέση στο ρόστερ του Άρη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ