Πόνσε: «Στόχος μου να βγω πρώτος σκόρερ»

Πόνσε: «Στόχος μου να βγω πρώτος σκόρερ»

Ο προσωπικός στόχος του Εζέκιελ Πόνσε είναι ο τίτλος του πρώτου σκόρερ της Super League, ενώ όσον αφορά το ζήτημα της παραμονής του στην ΑΕΚ τόνισε: «είμαι πολύ χαρούμενος εδώ»

Ο Αργεντινός άσος της ΑΕΚ, Εζέκιελ Πόνσε, σε δηλώσεις του μετά την ευρεία επικράτηση της Ένωσης επί του Αστέρα Τρίπολης έθεσε τον προσωπικό του στόχο, μίλησε για το 3-5-2 που εσχάτως επιλέγει ο Μαρίνος Ουζουνίδης και δήλωσε πολύ χαρούμενος στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο άσος της ΑΕΚ στην κάμερα της NOVA μετά τη νίκη της με 3-0 επί του Αστέρα Τρίπολης:

Για τα γρήγορα γκολ της ΑΕΚ σημείωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι με το αποτέλεσμα και με τον τρόπο που παίξαμε. Τα γρήγορα γκολ μας έδωσαν ηρεμία και στη συνέχεια απλώς απολαύσαμε το παιχνίδι».

Αναφορικά με το 3-5-2 και ότι έχει από πίσω του, τους Λιβάγια, Μάνταλο, Μπακασέτα, είπε: «Αισθάνομαι πολύ καλά όταν έχω τέτοιους παίκτες πίσω μου να με τροφοδοτούν. Μου δίνουν αυτοπεποίθηση και ξέρω ότι ο ένας δουλεύει για τον άλλο».

Για τον τρόπο παιχνιδιού του, δήλωσε: «αυτό που νιώθω είναι ότι ο τρόπος του παιχνιδιού μου είναι να δουλεύω για την ομάδα. Βοηθώ τους συμπαίκτες μου όπως κι αυτοί εμένα. Έρχονται τα γκολ κι ελπίζω να συνεχίσω».

Σχετικά με το ενδεχόμενο παραμονής του στην ΑΕΚ απάντησε: «Υπάρχει μία οψιόν αγοράς. Εγώ είμαι πολύ χαρούμενος στην ΑΕΚ. Ο τρόπος που μου συμπεριφέρονται όλοι είναι απίστευτος. Περνώ πάρα πολύ καλά. Θα συνεχίσω να βοηθώ την ομάδα και θα δούμε στο μέλλον τι θα συμβεί».

Τέλος, για το αν έχει σκέφτεται τον τίτλο του πρώτου σκόρερ, ανέφερε: «Είναι μία προσωπική μου επιθυμία και στόχος να βγω πρώτος σκόρερ. Θα προσπαθήσω να σκοράρω όσο το δυνατό περισσότερο και στο τέλος θα δούμε τι θα γίνει. Βασικός μου στόχος όμως είναι πάνω απ’ όλα να βοηθώ την ομάδα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ