Παναιτωλικός: «Ήττα και απαράδεκτες καταστάσεις»

Παναιτωλικός: «Ήττα και απαράδεκτες καταστάσεις»

Ο Παναιτωλικός πήρε επίσημη θέση για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, αλλά και στην επίθεση που δέχτηκε ο γενικός αρχηγός της ομάδας του Αγρινίου από τον Νίκο Παπαδόπουλο.

Ο Παναιτωλικός τοποθετήθηκε κι επίσημα για όσα συνέβησαν στο Γεντί Κουλέ και την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, όπου ηττήθηκε με 3-0.

Τα καναρίνια αφού σχολίασαν στην επίσημη ιστοσελίδα τους την ήττα και το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, στη συνέχεια κατέληξαν στο συμβάν που συνέβη στα αποδυτήρια και τη φυσούνα του γηπέδου πριν την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Παναιτωλικός φαίνεται πως με την ανακοίνωση του δεν αποδέχεται τη συγνώμη του Νίκου Παπαδόπουλου, ενώ σχολιάζει ως απαράδεκτη τη συμπεριφορά του.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Παναιτωλικού:

«Στο ημίχρονο του αγώνα ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας μας δέχτηκε αναίτια, απροειδοποίητη και ΑΠΡΟΚΛΗΤΗ επίθεση με γρονθοκόπημα από τον προπονητή του ΟΦΗ στη φυσούνα εισόδου στον αγωνιστικό χώρο, παρουσία δεκάδων παριστάμενων, μεταξύ των οποίων και αξιωματούχοι (παρατηρητές, διαιτητές). Απαράδεκτη συμπεριφορά που γυρίζει το ποδόσφαιρό μας δεκαετίες πίσω και δεν διαγράφεται με προσχηματικές «συγνώμες» συνοδευόμενες από ανυπόστατες δικαιολογίες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ