«Σενάρια» των Βραζιλιάνων για Ολυμπιακό και Μολέδο

«Σενάρια» των Βραζιλιάνων για Ολυμπιακό και Μολέδο

Οι Βραζιλιάνοι επαναφέρουν το όνομα του Μολέδο στα μεταγραφικά των ερυθρόλευκων. Τι λένε στην πατρίδα του παίκτη για επαφές Ολυμπιακού – Ιντερνασιονάλ, ποιες οι απαιτήσεις της βραζιλιάνικης ομάδας και γιατί θεωρούν ότι έμπειρος στόπερ θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα

Τα «σενάρια» των Βραζιλιάνων που… ανακινούν θέμα Ολυμπιακού και Μολέδο δίνουν και παίρνουν με τα όσα αναφέρονται στην πατρίδα του παίκτη να κάνουν λόγο για αναθέρμανση του ερυθρόλευκου ενδιαφέροντος. Οι Βραζιλιάνοι λοιπόν δίνουν νέα διάσταση στο θέμα με τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό της Ιντερνασιονάλ, επισημαίνοντας ότι ο Ολυμπιακός έχει «επιστρέψει» για τα καλά στην υπόθεση Μολέδο, θέλοντας να αποκτήσει τον πρώην κεντρικό αμυντικό του Παναθηναϊκού.

«Έγιναν επαφές Ολυμπιακού – Ιντερνασιονάλ»

Ένα στοιχείο μάλιστα που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι συμπατριώτες του Μολέδο, έχει να κάνει με επαφές του Ολυμπιακού με την ομάδα του παίκτη. Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες από την χώρα του καφέ, οι ερυθρόλευκοι έκαναν συζητήσεις με την διοίκηση της Ιντερνασιονάλ, σε μια προσπάθεια να ολοκληρώσουν την μεταγραφή του έμπειρου κεντρικού αμυντικού.

«Η Ιντερνασιονάλ θέλει 4 εκατ. ευρώ»

Χρήζει επίσης ιδιαίτερης μνείας η πληροφορία που έχουν οι Βραζιλιάνοι, για τις οικονομικές απαιτήσεις που έχει η Ιντερνασιονάλ για την παραχώρηση του παίκτη. Σύμφωνα λοιπόν με αυτές τις «πηγές», η ομάδα του Μολέδο ζήτησε από τον Ολυμπιακό 4 εκατ. ευρώ για να συναινέσει στην παραχώρηση του παίκτη.

«Ο Ολυμπιακός δεν δίνει πάντως τα χρήματα που θέλει η Ιντερνασιονάλ και ανάμεσα στις δύο ομάδες υπάρχει διαφορά», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Βραζιλιάνοι. Τονίζουν μάλιστα επικαλούμενοι καλά ενημερωμένες «πηγές» ότι ο Ολυμπιακός δίνει δύο εκατ. ευρώ στην Ιντερνασιονάλ για την απόκτηση του πρώην κεντρικού αμυντικού του Παναθηναϊκού.

Το καλοκαίρι δεν υπάρχει ρήτρα

Αυτό που είναι σίγουρο έχει να κάνει με την διαφοροποίηση των δεδομένων σε μια μεταγραφή του Μολέδο σε ελληνική ομάδα. Αν υπάρξει τέτοια εξέλιξη μέχρι το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να πάρει χρήματα από την ελληνική ομάδα που θα τον αποκτήσει, αλλά αν η μεταγραφή γίνει το καλοκαίρι αυτός ο όρος δεν υπάρχει. Οι Βραζιλιάνοι επίσης προσθέτουν ότι ο Μολέδο βλέπει πολύ θετικά το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα κι αυτή είναι μια παράμετρος που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ