Όταν τα φαντάσματα πετάνε πάνω από την Ξάνθη (vid)

Όταν τα φαντάσματα πετάνε πάνω από την Ξάνθη (vid)

Η Ξάνθη νίκησε τον Ατρόμητο με 2-1, χάρη σε ένα πέναλτι-εφεύρεση του Σκουλά, αλλά αυτή δεν είναι η πρώτη φορά συμβαίνει κάτι ανάλογο τη φετινή σεζόν, με τους Ακρίτες να έχουν γίνει μία από τις αγαπημένες ομάδες της... εξυγίανσης.

Η Ξάνθη κατάφερε να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη επί του Ατρόμητου στα Πηγάδια με 2-1 και να διατηρηθεί στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας και μια ανάσα από την πρώτη πεντάδα. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ακριτική ομάδα δεν ήταν ούτε ο Κάστρο, ούτε ο Ντουρίτσκοβιτς, αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης, Μανώλης Σκουλάς που με πέναλτι-φάντασμα έδωσε την ευκαιρία στην Ξάνθη να πάρει ένα πολύ μεγάλο τρίποντο.

Ο ρέφερι του ματς κι ενώ το σκορ ήταν 1-1 «ανακάλυψε» πέναλτι σε βουτιά του Κάστρο στο πιο κραυγαλέο λάθος της αγωνιστικής (και όχι μόνο) από την… εξυγίανση. Ο Κάστρο ευστόχησε στην εκτέλεση από τα 11 βήματα και το τελικό 2-1 έδωσε ακόμα ένα τρίποντο στους Ακρίτες. Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που ευνοείται η Ξάνθη από τη διαιτησία. Αυτή δεν είναι καν η δεύτερη.

Η ακριτική ομάδα ευνοείται συστηματικά από τους ρέφερι του ελληνικού πρωταθλήματος. Είναι από τους πλέον ευνοημένους  συλλόγους της εξυγίανσης με αρκετές εφευρέσεις στις πρώτες 16 αγωνιστικές. Από το παιχνίδι στα Πηγάδια με τη Λάρισα και το πέναλτι-φάντασμα που κερδίζει ο Μπρίτο, μέχρι το πέναλτι που δεν δίνεται στον Χατζηγιοβάνη στην πρεμιέρα της Super League που είναι και ο ορισμός της αποβολής.

Η συμπάθεια των διαιτητών προς τη Ξάνθη είναι δεδομένη, με χαρακτηριστικότερα παραδείγματα το πέναλτι που κερδίζει η θρακιώτικη ομάδα με τον ΠΑΣ, αλλά και το χθεσινό, όπου ο Κάστρο ευνοήθηκε από ακόμα μια «απόφαση» του νέου καθεστώτος που κινεί τα νήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Παρακάτω θα δείτε τις κραυγαλέες φάσεις που έχει ευνοηθεί η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως είναι αρκετά και τα αμφισβητούμενα σφυρίγματα που καταλήγουν σε μία από τις αγαπημένες ομάδες της… εξυγίανσης. Τη Ξάνθη.

Δείτε το βίντεο με τις «ανακαλύψεις» των διαιτητών υπέρ της Ξάνθης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ