Ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης πάντα στο πλευρό της Ελπίδας

Ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης πάντα στο πλευρό της Ελπίδας

Ο ηγέτης της ομάδας του λιμανιού και οι ερυθρόλευκοι επισκέφτηκαν όπως κάθε χρόνο το ίδρυμα Ελπίδα, δείχνοντας πως είναι πάντα στο πλευρό των παιδιών που δίνουν τον μεγαλύτερο και πιο σημαντικό αγώνα. Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη υποδέχθηκε τους πειραιώτες και ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε και φέτος μεγάλη δωρεά για να ενισχύσει το έργο του ιδρύματος

Ο Ολυμπιακός και ο διοικητικός ηγέτης των ερυθρόλευκων, Βαγγέλης Μαρινάκης είναι πάντα στο πλευρό του ιδρύματος Ελπίδα και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη. Όπως λοιπόν κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η ομάδα του Πειραιά με επικεφαλής τον Βαγγέλη Μαρινάκη επισκέφτηκε το ίδρυμα Ελπίδα για να μοιράσει δώρα, χαρά και χαμόγελα στα παιδιά που δίνουν τον μεγαλύτερο και πιο σημαντικό αγώνα. Τον αγώνα για την ζωή.

Ο ηγέτης της ομάδας του λιμανιού και ο μεγαλύτερος αθλητικός οργανισμός της χώρας, ο Ολυμπιακός, δείχνουν για ακόμα μια φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο και αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως οι πειραιώτες έτυχαν θερμής υποδοχής από την πρόεδρο του Ιδρύματος, Μαριάννα Βαρδινογιάννη αλλά και από τα μικρά παιδιά και τις οικογένειες τους.

Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι εκτός από τα δώρα που έδωσαν οι παίκτες στα παιδιά, ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης προχώρησε (όπως άλλωστε κάνει κάθε χρόνο) σε μια μεγάλη δωρεά προς το ίδρυμα Ελπίδα, για την ενίσχυση της τιτάνιας προσπάθειας που κάνει η Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Μαζί με την ομάδα του Ολυμπιακού ήταν και ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης όπως και ο Σάββας Θεοδωρίδης με τον Κριστιάν Καρεμπέ. Όπως προαναφέραμε οι ερυθρόλευκοι έδωσαν δώρα στα παιδιά και τις οικογένειες τους, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και υπέγραψαν πολλά αυτόγραφα.

Ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης συνεχίζουν την προσφορά τους αποδεικνύοντας πως η ομάδα του Πειραιά έχει τεράστιο κοινωνικό ρόλο. Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται όχι μόνο για νίκες αλλά και για να στηρίξει τις προσπάθειες για ένα καλύτερο μέλλον. Και στους αγώνες που αφορούν την ζωή των παιδιών, ο Ολυμπιακός είναι μπροστάρης με πράξεις και έργα.

Μαρινάκης: «Πρωταθλητές της Ελπίδας»

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του λιμανιού, Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε για την τεράστια προσφορά της προέδρου του ιδρύματος Ελπίδα και ευχαρίστησε την Μαριάννα Βαρδιονογιάννη για την προσφορά της στην ελληνική κοινωνία, αναφέροντας χαρακτηριστικά.

«Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ για άλλη μια φορά, για ένατη συνεχόμενη χρονιά. Όπως είπε και η κυρία Βαρδινογιάννη, η επίσκεψή μας εδώ πλέον αποκτά χαρακτήρα παράδοσης, να είναι δηλαδή η οικογένεια του Ολυμπιακού δίπλα στα παιδιά αυτά! Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που διαπιστώνουμε πώς κάθε χρόνο υπάρχει μια συνεχής πρόοδος εδώ και πολλά παιδιά έχουν κερδίσει αυτή τη μάχη!

Δεν έχουν απλά σωθεί, αλλά θα είναι για πάντα μέλη της κοινωνίας χωρίς προβλήματα. Όλο αυτό έχει να κάνει με το πάθος και τη συνεχόμενη διάθεση που έχει η κυρία Βαρδινογιάννη για να βελτιώνει όλο τον οργανισμό, χρόνο με το χρόνο.

Θα ήθελα να τονίσω ακόμα, επειδή είπαμε τις κατηγορίες που υπάρχουν με τους καλλιτέχνες της Ελπίδας, τους πρωταθλητές της Ελπίδας και όλους τους υπόλοιπους, αυτό που λέμε στην Ολυμπιακό από την αρχή, από την πρώτη στιγμή, αυτό που έχουμε καταφέρει να πετύχουμε παραδοσιακά, είναι πώς ο Ολυμπιακός είναι νικητής. Το ίδιο ακριβώς πετύχαμε και στο Δήμο Πειραιά, με τον συνδυασμό μας, τον «Πειραιά Νικητή».

Θα πρότεινα λοιπόν να υπάρξει μια νέα κατηγορία στην Ελπίδα, η κατηγορία νικητές της Ελπίδας. Αφορά όλα αυτά τα παιδιά και τις οικογένειές τους, οι οποίοι είναι οι πραγματικοί νικητές της ζωής! Ευχαριστώ πολύ και θα ήθελα για μια ακόμα φορά να σας ευχαριστήσω για όλα όσα κάνετε τόσο για την ελληνική κοινωνία όσο και για όλους μας.

Σας εύχομαι τα καλύτερα, υγεία και ευτυχία για το 2019».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ