Δεν κρατιέται ο Πέδρο Ενρίκε

Δεν κρατιέται ο Πέδρο Ενρίκε

Με το τηλέφωνο αγκαλιά είναι ο Πέδρο Ενρίκε περιμένοντας ενημέρωση από Θεσσαλονίκη για να πάρει το δρόμο της επιστροφής, από την στιγμή που έφυγε ο Αμρ Ουάρντα και άδειασε μια θέση ξένου στον ΠΑΟΚ.

Θέμα ωρών/ημερών φαίνεται πως είναι η επιστροφή του Πέδρο Ενρίκε στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός που αγωνίστηκε για έξι μήνες με τα χρώματα της Αστάνα βοηθώντας τα μέγιστα για να πετύχει η ομάδα από το Καζακστάν τους στόχους της, θέλει να αγωνιστεί πλέον στο Δικέφαλο όπως είχε τονίσει στον Γιώργο Σαββίδη. Το μέλος της διοίκησης, αφού συζήτησε με τον Ράζβαν Λουτσέσκου την προοπτική επιστροφής του στην Τούμπα και πήρε από τον τελευταίο το «οκ», τον ενημέρωσε πως η επιθυμία του θα γίνει πράξη.

Για να επιστρέψει ο Ενρίκε στην Τούμπα θα έπρεπε να αδειάσει μια θέση ξένου στην ομάδα. Η κίνηση του Ουάρντα να παραπονεθεί στον προπονητή του για τη μη χρησιμοποίηση του στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, σε συνδυασμό με την άδεια που ζήτησε για να πάει στην Αθήνα, έδωσε την ευκαιρία στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για την ώρα να απαλλαγούν από τον Αιγύπτιο άσο. Ο Ουάρντα βρίσκεται ήδη στο Περιστέρι και ο Πέδρο Ενρίκε περιμένει νεότερα. Αυτό που απομένει πλέον για να πάρει το αεροπλάνο και να επιστρέψει πλέον στην Τούμπα, είναι να στείλει η Αστάνα ότι έχει ολοκληρωθεί ο δανεισμός του παίκτη.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ βρίσκεται αυτές τις μέρες στον Ντουμπάι, όπου η Αστάνα πραγματοποιεί την προετοιμασία της και προπονείται μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Πάντως δεν χάνει στιγμή να λέει για το πόσο του λείπει η Θεσσαλονίκη και ο ΠΑΟΚ. Σε συνέντευξη που έδωσε στη Βραζιλία θυμήθηκε το γκολ στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά και τον κόσμο του Δικεφάλου: «Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι πολύ παθιασμένοι. Θα μου μείνει αξέχαστο το γκολ στον τελικό, γιατί η ομάδα είχε πολλά χρόνια να πανηγυρίσει κάποιον τίτλο και με το γκολ που σημείωσα απέναντι στην ΑΕΚ της χάρισα το τρόπαιο του Κυπέλλου».

Ενώ διαρκώς ανεβάζει φωτογραφίες μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram που έχει πολύ ΠΑΟΚ. Πόσταρε μια φωτογραφία με μια σειρά από βραβεία που είχε κερδίσει στον ΠΑΟΚ και μαζί έγραψε: «Που ήταν αυτό;», έχοντας μέσα στην εικόνα και τις σημαίες από τις Ελβετία, Γαλλία, Ελλάδα, Αζερμπαϊτζάν και Καζακστάν, τις χώρες δηλαδή που έχει αγωνιστεί…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ