Μαριάννα Βαρδινογιάννη: «Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κύριο Μαρινάκη για όσα έχει προσφέρει»

Μαριάννα Βαρδινογιάννη: «Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κύριο Μαρινάκη για όσα έχει προσφέρει»

Η πρόεδρος της Ελπίδας, Μαριάννα Βαρδινογιάννη ευχαρίστησε τον ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη για την προσφορά του στην προσπάθεια του ιδρύματος

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Ολυμπιακός επισκέφτηκε το ίδρυμα Ελπίδα, με επικεφαλής τον διοικητικό του ηγέτη, Βαγγέλη Μαρινάκη. Τους ερυθρόλευκους υποδέχθηκε η πρόεδρος του ιδρύματος, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η οποία μίλησε με θερμά λόγια για την προσφορά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην προσπάθεια που κάνει η Ελπίδα.

«Κάτι που πρέπει να κρατήσετε όλοι, είναι ότι 4 στα 4 παιδιά θα γίνονται καλά. Αυτό είναι προσπάθεια όλων. Πάνω σε αυτό θέλω να εκφράσω και την ευγνωμοσύνη μου, προς όλους σας. Είναι τέτοια η οικογενειακή ατμόσφαιρα που υπάρχει στο νοσοκομείο. Ένα παιδάκι έκλαιγε στην έξοδο και έλεγε ότι δεν θέλει να φύγει και πως ήθελε να μείνει εδώ για πάντα… Δεν καλύπτονται μόνο ιατρικά τα παιδιά που είναι εδώ μέσα, αλλά και ψυχολογικά με την αγάπη που τους προσφέρουμε» ανέφερε αρχικά η Μαριάννα Βαρδινογιάννη και στην συνέχεια έκανε ιδιαίτερη μνεία στην προσφορά του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη στο έργο του ιδρύματος.

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, αξιότιμε κύριε Δήμαρχε, αξιότιμε κύριε Θεοδωρίδη, αγαπημένη μου φίλη Ειρήνη (κα. Ειρήνη Νταϊφά), αγαπημένα μου παιδιά, όλα τα μέλη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που είστε σήμερα εδώ… Η επίσκεψη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο νοσοκομείο μας έχει γίνει πια θεσμός.

Γιατί για εμάς, στην αρχή κάθε χρονιάς, όχι μόνο εμείς οι μεγάλοι, αλλά και τα παιδιά σας περιμένουμε με πάρα πολύ μεγάλη ανυπομονησία να μας έρθετε. Όπως βλέπετε, ποτέ άλλοτε δεν έχουν έρθει τόσα πολλά παιδιά, όσα σήμερα, για να θαυμάσουν τους ήρωές τους. Ακόμα κι ο μικρός Χρήστος που καθόταν στην αγκαλιά μου, πριν από λίγο, έλεγε ότι είναι φανατικός Ολυμπιακός για 4,5 χρόνια, γιατί είναι λίγο μεγαλύτερος. Πάντα, είπε, θα είναι Ολυμπιακός.

Αυτό πραγματικά είναι πολύ σημαντικό, γιατί σήμερα είναι η 9η χρονιά που έχουμε μαζί μας και υποδεχόμαστε τον κύριο Βαγγέλη Μαρινάκη, φίλο μας προσωπικό και τον κύριο Μώραλη, την κυρία Ειρήνη Νταϊφά, κι όλη την ομάδα με μεγάλη χαρά και όλους τους παίκτες που τους βλέπουν τα παιδιά και τους γνωρίζουμε όλοι μας.

Πλέον, με την ιδιότητα του «Πρωταθλητή για την ΕΛΠΙΔΑ», ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει γίνει ένα μέλος της οικογένειάς μας, προσφέροντας και μεγαλύτερη ΕΛΠΙΔΑ στα παιδιά μας που τους βλέπουν όλους σαν ήρωες, αλλά και στις οικογένειές τους. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κύριο Μαρινάκη. Μάλιστα, ευγνωμονώ και την ομάδα και τη Διοίκησή της, για όλα αυτά που έχουν κάνει για εμάς. Μάλιστα τα έχω γράψει γιατί έχετε κάνει τόσα πολλά που δεν τα θυμάμαι απ’ έξω! Θα ήθελα να επαναλάβω τι έχει γίνει:

Είναι εννιά χρόνια που ο Ολυμπιακός είναι κοντά μας. Έχουμε το Αστέρι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, που έχει τοποθετηθεί στον τοίχο, για να μας θυμίζει για πάντα, αυτήν την αγάπη που συνδέει την οικογένεια της ΕΛΠΙΔΑΣ με τον Ολυμπιακό. Ο κύριος Μαρινάκης, έχει γίνει ο ίδιος εθελοντής δότης.

Επίσης ο κύριος Μαρινάκης, έχει ανακηρυχτεί επίτιμο μέλος του «Οράματος ΕΛΠΙΔΑΣ» μέσα σε αυτά τα τελευταία χρόνια. Τα τελευταία χρόνια, κάθε φορά που έρχεται ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, κύριος Μαρινάκης, κάνει σιωπηλά και διακριτικά δωρεές, που μας βοηθούν να φέρνουμε καινούργια μηχανήματα και να βελτιώνουμε την υγεία των παιδιών.

Κάθε χρόνο φέρνουν δώρα για τα παιδιά μας. Έχει προσφέρει δωρεάν εισιτήρια για τα παιδιά για το γήπεδο, έχουν προσφερθεί πολλές φανέλες που βρίσκονται κορνιζαρισμένες σε διάφορα μέρη του νοσοκομείου για να τις θαυμάζουν τα παιδιά.

Στις 30/3/2015 μπήκε πλακέτα στον χώρο του «Οράματος ΕΛΠΙΔΑΣ» που αναγνωρίζει την στήριξη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στην τράπεζα εθελοντών δοτών μυελού των οστών. Επίσης στον Πρόεδρο του Ολυμπιακού, κύριο Μαρινάκη, έχει δοθεί η τιμητική πλακέτα της ΕΛΠΙΔΑΣ, όπως και στις 4/1/2016 το άγαλμα της ΕΛΠΙΔΑΣ. Στις 5/1/2017, απενεμήθη στον κύριο Μαρινάκη, η πλακέτα του «Οράματος ΕΛΠΙΔΑΣ». Στις 11/1/2018 ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έγινε «Πρωταθλητής για την ΕΛΠΙΔA».

Όλα αυτά έγιναν αυτό το διάστημα και έπρεπε να τα διαβάσω γιατί είναι πάρα πολλά και ευχαριστώ τον Πρόεδρο κι όλα τα μέλη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για όλα όσα έχουν κάνει για εμάς. Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας προσφέροντας στον Πρόεδρο μια τιμητική πλακέτα, για την πολύτιμη και ανεκτίμητη προσφορά του στα παιδιά μας».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ