Παπασάββας: «Για ένατη χρονιά κοντά μας ο Ολυμπιακός και ο Μαρινάκης»

Παπασάββας: «Για ένατη χρονιά κοντά μας ο Ολυμπιακός και ο Μαρινάκης»

Ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκαν στο πλευρό του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων Π. & Α. Κυριακού και Αγία Σοφία, κ. Μανώλης Παπασάββας τόνισε τη σημασία της συνεχούς στήριξης των ερυθρόλευκων και του ηγέτη τους.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει το κοινωνικό του έργο και για ένατη συνεχόμενη χρονιά βρίσκεται στο πλευρό του συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, ενισχύοντας την προσπάθεια των παιδιών που δίνουν μάχη ζωής καθημερινά.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων Π. & Α. Κυριακού και Αγία Σοφία, κ. Μανώλης Παπασάββας, πήρε πρώτος τον λόγο και ανέφερε σχετικά με τον Ολυμπιακό και τον ηγέτη του: «Αξιότιμε κύριε Μαρινάκη, αξιότιμε κύριε Δήμαρχε, αξιότιμα μέλη της ομάδας του Ολυμπιακού, να σας καλωσορίσουμε στο νοσοκομείο μας. Για 9η συνεχή χρονιά είστε κοντά μας. Αυτό δείχνει την έμπρακτη στήριξή σας, την αγάπη σας, στο έργο που επιτελούμε στο νοσοκομείο μας και σας ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτό.

Θα σας αναφέρω, πρόσφατα το νοσοκομείο μας έχει ξεκινήσει και γίνεται κέντρο αριστείας. Ήδη η ομάδα μεταμόσχευσης μυελού των οστών έχει πάρει την ανώτατη πιστοποίηση στον χώρο της. Το πιστοποιητικό της την κατατάσσει σε μία από τις κορυφαίες μονάδες μεταμόσχευσης μυελού των οστών και πριν δύο εβδομάδες έγινε για πρώτη φορά στη χώρα μας κυτταρική θεραπεία σε μια γυναίκα 40 ετών, η οποία έχει οξεία λευχαιμία και έχει υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών περίπου πριν ένα έτος. Προσεβλήθη από κυτταρομεγαλοϊό, μια λοίμωξη CMV η οποία δεν μπορούσε να αντιμετωπιστεί με θεραπευτική αγωγή.

Αυτό που έγινε χάρη στη μεγάλη δωρεά που έχει κάνει η ΕΛΠΙΔΑ και η κυρία Βαρδινογιάννη. Το νοσοκομείο μας προμηθεύτηκε το πρώτο μηχάνημα επεξεργασίας κυττάρων στη χώρα μας. Έτσι πήραμε κύτταρα από τον δότη, ήρθαν στο νοσοκομείο, έγινε η κατάλληλη επεξεργασία στο δικό μας κέντρο, μετά τα κύτταρα αυτά δόθηκαν πίσω στην ασθενή, και αυτά μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν τη λοίμωξη η οποία υπάρχει. Είναι η πρώτη φορά που γίνεται στη χώρα μας.

Κυρία Βαρδηνογιάννη σας ευχαριστούμε που δίνετε τη δυνατότητα στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου μας να είναι πάντα στις επάλξεις και να είναι στην αιχμή της ιατρικής τεχνολογίας και επιστήμης. Κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου μας. Κύριε Πρόεδρε για άλλη μια φορά σας ευχαριστούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ