Κρίσιμη εβδομάδα για Χατσερίντι και Ινγκασον

Κρίσιμη εβδομάδα για Χατσερίντι και Ινγκασον

Η άφιξη του Σβέριρ Ινγκι Ινγκαρσον είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με αυτή της αποχώρησης του Εβγέν Χατσερίντι από την Τούμπα, με τον Ουκρανό και τον ΠΑΟΚ να εξετάζουν τις προτάσεις των Σαχτάρ και Ροστόφ.

Ο ΠΑΟΚ, όπως ενημερωθήκατε μ’ ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ μέσα από to10.gr τα έχει βρει σε όλα με την Ροστόφ για την μετακίνηση του Σβέριρ Ινγκι Ινγκασον. στην Τούμπα. Μάλιστα οι Ρώσοι έχουν ενημερώσει και τον Ισλανδό αμυντικό που βρίσκεται με την ομάδα του στο Κατάρ για μίνι προετοιμασία για την συμφωνία των δύο πλευρών, πως πολύ σύντομα θα ταξιδέψει για την Θεσσαλονίκη προκειμένου να γίνει ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου.

Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει πρώτα να αποχωρήσει από την Τούμπα ο Γεβγέν Χατζερίντι. Ο Ουκρανός αμυντικός, με το παχυλό μισθό, δεν πήρε χρόνο συμμετοχής ούτε στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο βλέποντας τα τρία γκολ των συμπαικτών του από τον πάγκο. Ο 31χρονος αμυντικός έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων από Ρωσία και Ουκρανία. Η Ροστόφ από την στιγμή που θα δώσει τον Ινγκασον στον ΠΑΟΚ ψάχνει για αμυντικό με τον Χατσερίντι να είναι στα πλάνα τους. Όμως οι οπαδοί της ομάδας δεν τον θέλουν και έχει να κάνει με την αντιπαλότητα που υπάρχει ανάμεσα σε Ρωσία και Ουκρανία, αλλά και από το γεγονός ότι στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Σπαρτάκ είχε δείξει τις καλαμίδες του στους Μοσχοβίτες που είχαν την ουκρανική σημαία.

Η δεύτερη ομάδα είναι η Σαχτάρ. Οι ουκρανοί βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την Ζενίτ για την παραχώρηση του Γιάροσλαβ Ρακίτσκι. Σε περίπτωση που παραχωρηθεί ο βασικός αμυντικός της Σαχτάρ τότε ο αντικαταστάτης του θα είναι ο Χατσερίντι. Στον ΠΑΟΚ προσπαθούν με κάθε τρόπο να ξεφορτωθούν το μεγάλο συμβόλαιο του 31χρονου αμυντικού για να μπορέσουν να φέρουν τον 25χρονο διεθνή Ισλανδό αμυντικό. Αυτή η εβδομάδα θα είναι σημαντική για το θέμα Χατσερίντι καθώς απομένουν μόλις 10 μέρες για πέσει η αυλαία στις χειμερινές μεταγραφές.

Την ίδια στιγμή ο Ινγκασον κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε από την ομάδα του πως υπάρχει συμφωνία με τον ΠΑΟΚ. Ο Ισλανδός θέλει να έρθει στην Τούμπα και να αγωνιστεί με τον Δικέφαλο. Μάλιστα το θεωρεί ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα του καθώς θα παίζει σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και έχει κάθε χρόνο παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ