Μελισσανίδης: «Σύντομα τέτοιες εκδηλώσεις θα γίνονται στην Αγια-Σοφιά»

Μελισσανίδης: «Σύντομα τέτοιες εκδηλώσεις θα γίνονται στην Αγια-Σοφιά»

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ ήταν από τα τιμώμενα πρόσωπα στη βραδιά των παλαιμάχων της ομάδας

Οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ διοργανώνουν σήμερα την ετήσια γιορτή τους, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να είναι μεταξύ των τιμώμενων προσώπων. Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης βραβεύτηκε για την προσφορά του στην ΑΕΚ και ειδικά για την κατασκευή του νέου γηπέδου που έχει μπει στο τελικό της στάδιο.

Ο «Τίγρης» παρέλαβε το ειδικό βραβείο από τον Χρήστο Χριστοδούλου, αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας και έδωσε από το βήμα το στίγμα, για τον μεγάλο στόχο. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ευχαρίστησε τους παλαιμάχους για αυτή την ξεχωριστή στιγμή, σημειώνοντας με νόημα πως πολύ σύντομα αυτές οι εκδηλώσεις, θα πραγματοποιούνται στην «Αγια-Σοφιά».

«Θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά και να πω ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους παλαιμάχους, για αυτή την τιμή. Ερχόμουν σαν παιδάκι και τους έβλεπα. Βλέπω όμως πως γίναμε εμείς… βετεράνοι και εκείνοι παραμένουν παιδιά! Το μόνο που θέλω να σας πω, είναι πως σύντομα αυτές οι εκδηλώσεις θα γίνονται στο γήπεδό μας, στην “Αγια-Σοφιά”. Εκεί όπου θα έχουμε τις δικές μας αίθουσες», είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ