Χωρίς νίκη το 2019 ο Παναθηναϊκός

Χωρίς νίκη το 2019 ο Παναθηναϊκός

Ο Δώνης δήλωσε πως μετά τις γιορτές η ομάδα του δεν είναι καλά, κάτι που φαίνεται και από τα αποτελέσματα, αφού οι «πράσινοι» δεν έχουν νίκη εντός 2019. Τρεις ήττες σε 15 μήνες στη Λαμία!

Το 2018 έκλεισε ιδανικά για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος είχε πραγματοποιήσει μια εξαιρετική πορεία στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο στα περισσότερα παιχνίδια και μαζεύοντας βαθμούς τόσο στην – αήττητη – έδρα του, όσο και μακριά απ’ αυτή. Ωστόσο, το 2019 μόνο καλά δεν έχει ξεκινήσει για τους «πράσινους».

Ο Γιώργος Δώνης δήλωσε μετά το τέλος του ματς και την ήττα από τη Λαμία πως η ομάδα του δεν είναι καλά μετά τις γιορτές, κάτι που δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη ανάλυση για να το καταλάβεις. Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στα αποτελέσματα σε αυτές τις 21 μέρες που έχουμε διανύσει εντός 2019.

Οι «πράσινοι» σε τρία παιχνίδια δεν έχουν ακόμα νίκη, έχοντας δύο ήττες από την ίδια ομάδα, τη Λαμία, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με το ίδιο σκορ (1-0) και μια ισοπαλία στο ΟΑΚΑ με την Ξάνθη για το πρωτάθλημα (2-2). Είναι προφανές πως ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει θέμα ντεφορμαρίσματος, κάτι που έχει αντίκτυπο και στη βαθμολογία (ισόβαθμος πλέον με Άρη και Ξάνθη), ενώ την Πέμπτη έρχεται ένα πολύ σημαντικό, όσο και δύσκολο παιχνίδι και πάλι με τη Λαμία για το Κύπελλο στο ΟΑΚΑ.

Η απίστευτη «κατάρρευση» στη Λαμία

Αυτό που είναι πραγματικά εντυπωσιακό, είναι η «κατάρρευση» του Παναθηναϊκού όταν αγωνίζεται στο «ΔΑΚ» Λαμίας απέναντι στην τοπική ομάδα. Σε διάστημα 15 μηνών οι «πράσινοι» έχουν αγωνιστεί τέσσερις φορές εκεί και δεν έχουν καταφέρει να φύγουν νικητές, έχοντας τρεις ήττες και μια ισοπαλία.

Η ισοπαλία ήρθε πέρσι στο πρωτάθλημα με 1-1, ενώ ακολούθησαν τρεις σερί ήττες. Το περσινό 4-1 της Λαμίας για το Κύπελλο και τα δύο φετινά παιχνίδια για πρωτάθλημα και Κύπελλο, που οι γηπεδούχοι επικράτησαν με το ίδιο σκορ (1-0).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ