Ενρίκε: «Από του -40 βαθμούς Κελσίου στην καυτή Τούμπα!»

Ενρίκε: «Από του -40 βαθμούς Κελσίου στην καυτή Τούμπα!»

Ο Βραζιλιάνος είναι έτοιμος για να κάνει το μεγάλο come back στον ΠΑΟΚ

Ο δρόμος για την επιστροφή του Πέντρο Ενρίκε στον ΠΑΟΚ άνοιξε διάπλατα μετά τη νέα παραχώρηση του Αμρ Ουάρντα στον Ατρόμητο με δανεισμό.

Ο Βραζιλιάνος περιμένει την επίσημη ενημέρωση για να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και να ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις του Δικέφαλου.

Σε δηλώσεις που έκανε στο «espn.com.br» δεν έκρυψε το δέσιμο που έχει με τον ΠΑΟΚ.

Αρχικά μιλώντας για τις εμπειρίες του στην Αστάνα είπε: «Υπάρχει πολύ μεγάλη ρωσική επιρροή στο Καζακστάν, γιατί είναι μια χώρα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. Το πιο παράλογο είναι το κρύο εκεί. Υπήρχαν μέρες που είχε ακόμα και -40 βαθμούς Κελσίου!»

Ο Ενρίκε δεν έκρυψε ότι θα τον ενδιέφερε μια επιστροφή στην Βραζιλία καθώς είπε: «Είχα επαφές στην Βραζιλία. Έχω μεγάλη αγάπη για την Γκρέμιο και την Ιντερνασιονάλ, είναι το όνειρο κάθε παιδιού να παίξει σε μια από τις δυο ομάδες».

Η Βραζιλία θα ήταν η επιλογή του αν δεν επέστρεφε στον ΠΑΟΚ, κάτι που αναμένεται να γίνει άμεσα πλέον. Για τον Δικέφαλο είπε: «Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι πολύ παθιασμένος. Η ομάδα ήταν σχεδόν 15 χρόνια χωρίς να πάρει τίτλο και τα καταφέραμε το 2017. Θα μου μείνει αξέχαστο το γκολ στον τελικό (σ.σ.: το 2017 στον Βόλο), γιατί η ομάδα είχε πολλά χρόνια να πανηγυρίσει κάποιον τίτλο και με το γκολ που σημείωσα απέναντι στην ΑΕΚ της χάρισα το τρόπαιο του Κυπέλλου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ