Κριτική παικτών του Παναθηναϊκού: Όλοι κάτω από τη βάση

Κριτική παικτών του Παναθηναϊκού: Όλοι κάτω από τη βάση

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν κατάφεραν να πιάσουν τη βάση στη Λαμία και μοιραία δέχθηκαν τη δεύτερη ήττα στο ίδιο γήπεδο σε διάστημα 11 ημερών. Μοιραίος ο Μακέντα. Αναλυτικά, η κριτική των «πρασίνων».

Ο Παναθηναϊκός υπέστη μια επώδυνη ήττα από τη Λαμία με 1-0, με γκολ του Μπερτόλιο, με αρκετούς παίκτες των πράσινων να κινούνται κάτω του μετρίου. Διαβάστε τα πεπραγμένα των παικτών του Δώνη στο ματς κόντρα στη Λαμία.

Σωκράτης Διούδης: Ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού στο γκολ δεν φέρει ευθύνη, αφού το σουτ του Μπερτόλιο ήταν άπιαστο. Έβγαλε επίσης ένα σουτ του Δημούτσου στο 1-0 και γενικά ήταν σταθερός.

Ματίας Γιόχανσον: Είχε πολλά προβλήματα αμυντικά στο πρώτο ημίχρονο με τους Βάντερσον, Τομάς, ενώ δεν μπόρεσε να ανέβει. Μετά το 60’ ανέβασε την απόδοσή του και είχε μία χαμένη ευκαιρία για το 1-1. Μέτρησε δύο σωστές πάσες και τέσσερα λάθη.

Βαγγέλης Οικονόμου: Ίσως ο πιο φιλότιμος παίκτης του Παναθηναϊκού. Δεν είχε θέματα με τον Καραμάνο και προσπάθησε να ανέβει. Είχε τρία κλεψίματα, δύο επεμβάσεις, τέσσερις σωστές επιθετικές πάσες και ισάριθμα λάθη. Είχε την κεφαλιά πάσα στην ευκαιρία του Μακέντα στο 63’.

Δημήτρης Κολοβέτσιος: Στο γκολ φέρει ευθύνη, αφού δεν πήγε αποφασιστικά πάνω στον Μπερτόλιο και του επέτρεψε να εκτελέσει ανενόχλητος. Είχε προβλήματα με τον Μπαράλες.

Φάνης Μαυρομμάτης: Ένα ακόμα μέτριο ματς από τον άπειρο στόπερ του Παναθηναϊκού. Στη φάση του γκολ αργεί να πάει στον Μπαράλες σε γέμισμα από την αντίπαλη περιοχή κι αυτό είναι ανεπίτρεπτο. Η κατάληξη μετά την κεφαλιά που πήρε το θωρηκτό της Λαμίας γνωστή. Είχε τρεις επεμβάσεις, μία σωστή πάσα κι επτά λάθη…

Χρήστος Δώνης: Έχασε τη μονομαχία από τον Μπαράλες στο γκολ. Ο τελευταίος τον «κατάπιε», μπήκε ανάμεσα σε Δώνη, Μαυρομμάτη, τους εξέθεσε και έγινε το 1-0. Αν και είχε εννέα σωστές πάσες και δύο λάθη, ούτε στη δημιουργία βοήθησε, ούτε ανασταλτικά.

Έργκους Κάτσε: Μακριά από τον καλό του εαυτό. Το χειρότερο ίσως παιχνίδι του το τελευταίο δίμηνο. Είχε τέσσερα κλεψίματα, τα περισσότερα από κάθε συμπαίκτη του, αλλά μέχρις εκεί. Στο τέλος πήρε πρωτοβουλίες, αλλά δεν είχε καθαρό μυαλό. Έβγαλε νεύρα και πήρε μία αχρείαστη κίτρινη κάρτα που είναι η τέταρτη.

Γιάννης Μπουζούκης: Είχε την κάθετη στον Μουνιέ που εξελίχθηκε στην τεράστια ευκαιρία του Μακέντα στο 29’ και τέλος. Μακριά κι ο νεαρός μεσοπιθετικός από τον καλό του εαυτό. Δεν μπόρεσε να κρατήσει μπάλα και να συνδέσει τη μεσαία γραμμή με την επίθεση. Έξι σωστές πάσες, ισάριθμα λάθη.

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Διάθεση είχε, αλλά από ουσία μηδέν. Δεν μπόρεσε να βοηθήσει στη δημιουργία κι αρκέστηκε απλώς σε ορισμένες εκτελέσεις στημένων, από τις οποίες δεν προέκυψε κάτι θετικό. Δεν του πήγε τίποτα καλά και δικαίως αντικαταστάθηκε.

Αντονί Μουνιέ: Έπαιξε ως δεύτερος φορ, ξεκίνησε με ένα κλέψιμο στο 2’ επί του Αντέτζο, αλλά καθυστέρησε να πλασάρει, αδικαιολόγητα για την εμπειρία του. Συμμετείχε επίσης στη μεγάλη ευκαιρία στο 29’ αλλά από τον έμπειρο Γάλλο και πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του, ο Παναθηναϊκός περιμένει περισσότερα.

Φεντερίκο Μακέντα: Μοιραίος για τον Παναθηναϊκό. Στο 29’ έχει φάτσα το τέρμα, η μπάλα του ήρθε λουκούμι στο δεξί πόδι κι αυτός πλάσαρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 63’ από τη μικρή περιοχή δεν σημάδεψε καν το τέρμα…

ΑΛΛΑΓΕΣ

Όμρι Άλτμαν: Έπαιξε έπειτα από δέκα μήνες και 17 μέρες και δεν μπόρεσε να βοηθήσει ιδιαίτερα. Λογικό. Βοήθησε στο να αυξηθεί η πίεση στην αντίπαλη περιοχή, αλλά δεν είχε κάποια ενέργεια για να απειλήσει.

Αργύρης Καμπετσής: Η παρουσία του φάνηκε μόνο στο 93’, όπου μόνος του στη μικρή περιοχή πλάσαρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Νίκος Βέργος: Γέμισε την περιοχή, ήταν κινητικός, αλλά κι αυτός στη μία ευκαιρία που του παρουσιάστηκε στο 85’ από γέμισμα του Οικονόμου, σούταρε από το ύψος του πέναλτι στα… περιστέρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ