«Η ΑΕΚ θέλει τον Ματέους Περέιρα»

«Η ΑΕΚ θέλει τον Ματέους Περέιρα»

Η πορτογαλική «record» κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Ένωσης για τον 22χρονο εξτρέμ που αγωνίζεται ως δανεικός στη Νυρεμβέργη από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Το όνομα του Ματέους Περέιρα επαναφέρουν στο προσκήνιο για την ΑΕΚ πορτογαλικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα η «record» κάνοντας λόγο για διερευνητική επαφή των «κιτρινόμαυρων» την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Στο εν λόγω δημοσίευμα σημειώνεται ότι η ΑΕΚ ψάχνει για ενίσχυση στην επιθετική της γραμμή και θεωρεί τον παίκτη ως μια πολύ καλή λύση ενώ και ο ίδιος δεν θα ήταν αρνητικός να αποχωρήσει τώρα από τη Νυρεμβέργη στην οποία είναι δανεικός μέχρι το καλοκαίρι, αν βρεθεί κάτι που θα τον ενδιαφέρει.

Ο Περέιρα είχε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής στις αρχές της σεζόν, όμως τον τελευταίο καιρό και συγκεκριμένα στα τέσσερα τελευταία ματς της γερμανικής ομάδας, έχει αγωνιστεί και μάλιστα ως βασικός. Ενδιαφέρον για τον Πορτογάλο υπάρχει και από την Τουρκία όπως γράφουν οι συμπατριώτες του και μένει να δούμε αν όντως είναι ζεστή η ΑΕΚ για την περίπτωσή του και γενικά για μεταγραφή.

Θυμίζουμε ότι μετά τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Μαρίνος Ουζουνίδης άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο μεταγραφής, σε περίπτωση που βρεθεί κάτι εξαιρετικό αν και πρόσφατα διέρρεε από την ΠΑΕ ΑΕΚ πως δεν θα γίνει κάποια μεταγραφή αυτή τη μεταγραφική περίοδο πέραν του Νέναντ Κρίστιτσιτς (και του Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς που όμως θα ενσωματωθεί το καλοκαίρι).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ