«Ψάχνουμε λύση για πιθανή μεταγραφή του Χατσερίντι»

«Ψάχνουμε λύση για πιθανή μεταγραφή του Χατσερίντι»

Ο Ιβάν Πιροτσένκο (μάνατζερ του παίκτη) μίλησε σε ουκρανικό ΜΜΕ για τις κινήσεις που γίνονται για το μέλλον του Εβγέν Χατσερίντι.

Ο ΠΑΟΚ έχει πάρει την απόφαση να παραχωρήσει τον Εβγκέν Χατσερίντι αλλά έως τώρα δεν έχει βρεθεί η λύση. Στο Ουκρανό αμυντικό έχει δοθεί το πράσινο φως να ψάχνει και αυτός για ομάδα.

Το ουκρανικό σάιτ «footboom.com» σημειώνει ότι ο Χατσερίντι απέρριψε μια πρόταση που του έφερε ο Δικέφαλος (πιθανότατα από την Αστάνα), αλλά φιλοξένησε δηλώσεις του ο μάνατζέρ του, του Ιβάν Πιροτσένκο, ο οποίος μίλησε για το μέλλον του παίκτη.

Μεταξύ άλλων είπε είπε: «Για την ώρα ο Εβγέν Χατσερίδης είναι παίκτης του ΠΑΟΚ. Αν βρούμε πρόταση που να ικανοποιεί και την ομάδα του και τον ποδοσφαιριστή τότε θα σκεφτούμε την προοπτική μιας μεταγραφής.

Υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες. Το ερωτηματικό είναι τα χρήματα. Και αυτά που θέλει ο ΠΑΟΚ και αυτά που θα ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή. Σύντομα θα γνωρίζουμε τι θα γίνει.

Δουλεύουμε για μια μεταγραφή. Ο Εβγέν θέλει να παίζει αλλά ο ΠΑΟΚ δεν του δίνει ευκαιρίες. Για αυτό και αναζητούμε μια ομάδα στην οποία θα αγωνίζεται ως βασικός. Θα δούμε σε ποιο πρωτάθλημα και σε ποια ομάδα θα αγωνιστεί.

Ενδιαφέρον από Γερμανία υπάρχει αλλά από ομάδα που δεν μπορεί να του προσφέρει τις αποδοχές που έχει στον ΠΑΟΚ. Για την ώρα υπάρχει μόνο ενδιαφέρον που σε καμία περίπτωση δεν έχει φτάσει στο επίπεδο διαπραγματεύσεων. Όλα τα άλλα είναι φήμες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ