Μάχη για Ντίας: Επιμένει ότι τον θέλει η Μονακό!

Μάχη για Ντίας: Επιμένει ότι τον θέλει η Μονακό!

Ο Πορτογάλος εξτρέμ θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς, αλλά η Μονακό μπλοκάρει τη μετακίνησή του, από τη Νότιγχαμ στον Πειραιά.

Ολα είναι έτοιμα για τη μετακίνηση το Ζιλ Μπαστιάο Ντίας στον Ολυμπιακό. Ο σύλλογος του Μεγάλου Λιμανιού τον θέλει, ο Μάρτιν Ο’Νίλ του έχει ανοίξει την πόρτα της εξόδου από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, σεβόμενος την επιθυμία του Πορτογάλου να βρεθεί σε ένα πιο ταιριαστό για τον ίδιο περιβάλλον, υπό τις οδηγίες ενός συμπατριώτη του προπονητή, όπου πιστεύει ότι θα πάρει περισσότερες ευκαιρίες. Και το μόνο που απομένει είναι να έρθει στην Ελλάδα και να υπογράψει. Καθώς ούτε ιατρικές εξετάσεις δεν θα χρειαστούν…

Κι όμως, ενώ η μετακίνηση του εξαιρετικού Πορτογάλου εξτρέμ, υπό φυσιολογικές συνθήκες θα είχε ήδη πραγματοποιηθεί, τις τελευταίες ημέρες προέκυψε μια μικρή εμπλοκή στην υπόθεση. Ή καλύτερα, επανήλθε η αρχική εμπλοκή. Η οποία αφορούσε στις προθέσεις της ομάδας που κατέχει τα δικαιώματά του, της Μονακό.

Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες, λοιπόν, η Μονακό, αν και αρχικά είχε δείξει να μην έχει πρόβλημα στη μετακίνηση του Ντίας στους Ερυθρόλευκους, τώρα φαίνεται να άλλαξε στάση. Με αποτέλεσμα να εκφράζει την επιθυμία της να εντάξει τον 22χρονο ακραίο επιθετικό στο δικό της ρόστερ, εφόσον η Νότιγχαμ αποφασίσει ότι δεν επιθυμεί να τον διατηρήσει στο δυναμικό της.

Μια απόφαση που ανατρέπει προς το παρόν όσα γνωρίζαμε, με τους Γάλλους να προσπαθούν απεγνωσμένα να βρουν ποδοσφαιριστές που θα τους βοηθήσουν να ξεφύγουν από τον πάτο της βαθμολογίας του Σαμπιονά (19οι στις 20 ομάδες)! Ο Ντίας τους ανήκει και από τη στιγμή που η τεχνική ηγεσία των Μονεγάσκων πιστεύει ότι υπάρχει πρόβλημα στις θέσεις των εξτρέμ, προέκυψε επιθυμία επανένταξης του Ντίας στο ρόστερ, για τη συνέχεια του Σαμπιονά!

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Νότιγχαμ έχει αποκτήσει με δανεισμό δύο χρόνων τον Ντίας, οπότε τυπικά ο παίκτης της ανήκει για το συγκεκριμένο διάστημα. Εντούτοις, αυτή τη στιγμή δεν έχει βρεθεί κάποια φόρμουλα, ώστε να μπορεί να γίνει μετακίνηση του Πορτογάλου, δίχως την εμπλοκή της Μονακό. Κάτι που αυτομάτως σημαίνει ότι η ομάδα του Πριγκιπάτου είναι αυτή που έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην υπόθεση.

Κλείνοντας, αξίζει να αναφέρουμε ότι δεν αποκλείεται οι Μονεγάσκοι να κάνουν το δικό τους παιχνίδι, επιθυμώντας να κερδίσουν κάτι από τη συγκεκριμένη υπόθεση. Και κυρίως χρήματα. Μένει, λοιπόν, να φανεί εάν πρόκειται για παιχνίδι τακτικής από την πλευρά τους ή εάν όντως επιθυμούν να διατηρήσουν τον νεαρό εξτρέμ, εφόσον «σπάσει» ο δανεισμός του στη Νότιγχαμ. Με τα γαλλικά ΜΜΕ, πάντως, να αναφέρουν ότι ήδη έχει βγει στην αγορά για απόκτηση ακραίου επιθετικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ