Στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη ο Ρος

Στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη ο Ρος

Στην συμπρωτεύουσα αύριο (23/01) ο Γάλλος στόπερ

Παίκτης του Άρη θα είναι ως το τέλος της σεζόν ο Λίντσεϊ Ρος. Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η συμφωνία του Άρη με τη Λοριάν, για εξάμηνο δανεισμό με οψιόν αγοράς της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Δεδομένων των προβλημάτων που υπάρχουν στην άμυνα, μάλιστα, δεν πρέπει να αποκλειστεί ακόμη και το ενδεχόμενο να είναι στην αποστολή για τον αγώνα με το Λεβαδειακό αν διαπιστωθεί ότι είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να ενσωματωθεί άμεσα στα νέα δεδομένα.

O Ρος και ο Σκανδιναβός εξτρέμ

Η συνάντηση του Θόδωρου Καρυπίδη με τον αθλητικό διευθυντή Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο και τον Σάββα Παντελίδη βάζει στην φάση υλοποίησης δύο τουλάχιστον κινήσεις ενίσχυσης που αναμένονται αύριο.

Η μία είναι αυτή του στόπερ Λίντσεϊ Ρος, που αγωνίζεται στη Λοριάν και στο παρελθόν έπαιξε για δυο σεζόν στη Λυών. Ο 26χρονος Γάλλος στόπερ με καταγωγή από το Μαυρίκιο θα είναι στη Θεσσαλονίκη αύριο – Τετάρτη.

Η δεύτερη κίνηση είναι αυτή ενός εξτρέμ. Οι Κίτρινοι έχουν εντοπίσει Σκανδιναβό παίκτη, με τον οποίο η συμφωνία είναι σχεδόν ολοκληρωμένη και αναμένονται κάποιες τελικές διατυπώσεις και ανταλλαγές εγγράφων για να είναι έτοιμος να μετακινηθεί ο παίκτης. Ο ποδοσφαιριστής έχει θητεία και σε ομάδες εκτός της πατρίδας του και μάλιστα σε πρωτάθλημα που θεωρείται από τα κορυφαία στην Ευρώπη, ενώ υπήρξε και διεθνής με την εθνική της πατρίδας του.

Υπό συζήτηση είναι αν αποκτηθεί δεξιός μπακ ή επιθετικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ