«Δώρο» από τον… Μπιέλσα στον Παναθηναϊκό

«Δώρο» από τον… Μπιέλσα στον Παναθηναϊκό

Η Λιντς ετοιμάζεται να αγοράσει τον Μεχντί Αμπέιντ από την Ντιζόν και ο Παναθηναϊκός περιμένει έως και 200.000 € από το ποσοστό μεταπώλησης που είχε διατηρήσει!

Ο Μεχντί Αμπέιντ πέρασε δύο σεζόν αγωνιζόμενος στον Παναθηναϊκό, ωστόσο τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα του τριφυλλιού τον ανάγκασαν να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Ετσι, από το καλοκαίρι του 2016 αγωνίζεται στο Σαμπιονά, με τη φανέλα της γαλλικής Ντιζόν. Αλλά όπως όλα δείχνουν, όχι για πολύ.\

Η Λιντς του Μαρσέλο Μπιέλσα έχει βάλει στο στόχαστρό της τον 26χρονο Αλγερινό μέσο. Και παρά την άρνηση της Ντιζόν να τον αφήσει να φύγει μεσούσης της περιόδου και ενώ βρίσκεται στην 3η θέση από το τέλος της βαθμολογίας, ο ίδιος ο παίκτης ξεκαθάρισε πως θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να γυρίσει στην Αγγλία.

Ο Αμπέιντ ανήκε στη Νιουκάστλ από το 2011 έως το 20015 και είχε συμμετοχές με την αγγλική ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ. Τώρα, λοιπόν, θέλει να γυρίσει στην Αγγλία για λογαριασμό της Λιντς. Και παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι, η αγγλική ομάδα προτίθεται να πληρώσει έως και 700.000 € για την απόκτησή του! Με τον Παναθηναϊκό να διατηρεί ένα σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης (25%), καθώς είχε αφήσει τον παίκτη να φύγει ελεύθερος για την Ντιζόν πριν από 2,5 χρόνια!

Κάτι που σημαίνει ότι εφόσον επιβεβαιωθεί το παραπάνω ποσό και εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή, οι Πράσινοι είναι πιθανό να λάβουν σχεδόν 200.000 € από έναν παίκτη που… είχαν ξεχάσει ότι πέρασε από το Τριφύλλι!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ