Ο Παϊρότζ βάζει 20 εκατ. ευρώ στη Μουσκρόν κι αφήνει το πλάνο για Παναθηναϊκό

Ο Παϊρότζ βάζει 20 εκατ. ευρώ στη Μουσκρόν κι αφήνει το πλάνο για Παναθηναϊκό

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ φαίνεται πως εγκαταλείπει το πλάνο του για τον Παναθηναϊκό, καθώς αναθεώρησε την απόφαση να πουλήσει τις μετοχές της Μουσκρόν, βάζοντας μάλιστα από την τσέπη του 20 εκατ. ευρώ.

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε αποφασίσει να πουλήσει τις μετοχές που είχε στη Μουσκρόν, βγάζοντας στο «σφυρί» το 90% των μετοχών της βελγικής ομάδας. Τελικά όμως επενδυτής δεν βρέθηκε ή μάλλον βρέθηκε αλλά δεν επετεύχθη συμφωνία, με αποτέλεσμα η ομάδα να παραμείνει στα χέρια του Ταϋλανδού επιχειρηματία.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα από το Βέλγιο, ο Παϊρότζ τέσσερις μήνες μετά φαίνεται πως το ξανασκέφτηκε κι αποφάσισε να μην παραχωρήσει τις μετοχές του. Όπως τονίζει μάλιστα ο βελγικός Τύπος ο Παϊρότζ όχι μόνο δεν πουλάει, αλλά προτίθενται να επενδύσει στη Μουσκρόν τουλάχιστον 20 εκατ. ευρώ.

Στόχος του Ταϋλανδού φαίνεται πως είναι να ανέβει η ομάδα επίπεδο και να ταυτόχρονο να επενδύσει χρήματα που θα αυξήσουν και το μπάτζετ του συλλόγου το οποίο είναι το χαμηλότερο στην κατηγορία. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως αν ισχύει ότι ο Παϊρότζ έχει υποσχεθεί αυτά τα 20 εκατ. ευρώ, τότε αυτόματα εγκαταλείπει και τα όποια σχέδια είχε για τον Παναθηναϊκό.  Οι Βέλγοι υποστηρίζουν πως ο λόγος που συνέβη αυτό είναι διότι διαπίστωσε πως τα χρέη των πρασίνων είναι μεγαλύτερα απ’ όσο υπολόγιζε στην αρχή.

Τελειώνοντας, η βελγική ομάδα και ο πρόεδρος της, Πάτρικ Ντεκλέρκ έχει προγραμματίσει συνέντευξη Τύπου για την Παρασκευή (25/1), προκειμένου να αναλυθούν τα νέα δεδομένα στον σύλλογο, αλλά και το αν ισχύει πράγματι η… υπόσχεση του Πιεμπονγκσάντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ