Μέσα Κουρμπέλης, Δώνης, εκτός Μουνιέ, Άλτμαν για τη ρεβάνς με τη Λαμία

Μέσα Κουρμπέλης, Δώνης, εκτός Μουνιέ, Άλτμαν για τη ρεβάνς με τη Λαμία

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αύριο τη Λαμία για τη ρεβάνς της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Δώνη να ανακοινώνει την αποστολή για το ματς αυτό, η οποία περιλαμβάνει και τον αρχηγό της ομάδας, Δημήτρη Κουρμπέλη.

Ο Γιώργος Δώνης πήρε 18 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για την αυριανή ρεβάνς του κυπέλλου με τη Λαμία στις 19.30 στο ΟΑΚΑ. Σ’ αυτούς που κάλεσε ο 49χρονος τεχνικός του Παναθηναϊκού περιλαμβάνονται ο αρχηγός της ομάδας Δημήτρης Κουρμπέλης και ο γιος του Χρήστος Δώνης. Αντίθετα, είναι εκτός ο Μουνιέ, κάτι που σημαίνει ότι ο Δώνης δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα του στη Λαμία και ο Γάλλος πλέον φαίνεται, ότι (και λόγω κόστους συμβολαίου) δύσκολα θα έχει μέλλον και μετά το καλοκαίρι. Εκτός είναι και ο Άλτμαν, ο οποίος έπαιξε στη Λαμία έπειτα από 10,5 μήνες, αλλά ο Δώνης έκρινε ότι δεν μπορεί να βοηθήσει σ’ αυτό το ματς του κυπέλλου.

Ιατρικά, λοιπόν, από τη στιγμή που πήρε 18 παίκτες ο Δώνης σημαίνει ότι είναι καλά ο Κουρμπέλης και ο γιος του, οπότε ένας εκ των δύο, με επικρατέστερο τον διεθνή μέσο θα αγωνιστεί. Ο Δώνης, άλλωστε, παρά τα προβλήματα των δύο παικτών, άφησε εκτός και τους Τζανδάρη, Στάικο, απόδειξη ότι βρίσκονται πιο πίσω στις προτιμήσεις του. Επίσης, στην αποστολή δεν είναι ο Οικονόμου, ο οποίος ξεκίνησε στο πρόσφατο ματς πρωταθλήματος και ο τραυματίας Πούγγουρας. Αντίθετα, επέστρεψαν ο Ινσούα, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του και ο Κουλιμπαλί, που ξεπέρασε την ίωση. Ο προπονητής του «τριφυλλιού» έχει πάλι τέσσερις επιθετικούς στην αποστολή και είναι πολύ πιθανό να δούμε σχήμα 4-4-2 με έναν εκ των Καμπετσή, Βέργου, να παίζει δίπλα στον Μακέντα.

Αναλυτικά, η αποστολή του Παναθηναϊκού:

Διούδης, Ξενόπουλος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Χατζηθεοδωρίδης, Μαυρομμάτης, Παντελάκης, Κουλιμπαλί, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Κάτσε, Μακέντα, Εμμανουηλίδης, Βέργος, Καμπετσής

https://twitter.com/paofc_/status/1088108246198616067

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ