«Έτοιμοι να παίξουμε»

«Έτοιμοι να παίξουμε»

Στην Θεσσαλονίκη ο Σουηδός μεσοεπιθετικός Ντάνιελ Λάρσον και ο Γαλλομαυριτανός αμυντικός Λίντσεϊ Ρος για τον Άρη.

Οι Ντάνιελ Λάρσον και Λίντσεϊ Ρος ταξίδεψαν στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη. Τόσο ο Σουηδός μεσοεπιθετικός όσο και ο Γαλλομαυριτανός αμυντικός δήλωσαν έτοιμοι να βοηθήσουν άμεσα την νέα τους ομάδα. Οι δυο ποδοσφαιριστές θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψουν το συμβόλαιο τους.

Ο Λάρσον στις πρώτες του δηλώσεις εξέφρασε την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι θα συνεχίσει τη καριέρα του σε μια από τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας: «Είμαι απόλυτα έτοιμος να παίξω. Ήρθα σε μια από τις παραδοσιακές δυνάμεις του ελληνικού ποδοσφαίρου και θέλω να τον βοηθήσω να πετύχει τους στόχους του. Μπορώ να παίξω σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Γνωρίζω τον Γκάμα, παίζαμε μαζί στην Ισπανία. Εύχομαι να συνεχίσω την καλή παράδοση που έχει ο Άρης με Σουηδούς παίκτες».

Το μήνυμα στον κόσμο

Το δικό του μήνυμα στους οπαδούς του Άρη έστειλε ο Λίντσεϊ Ρος: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα. Να ξέρουν οι οπαδοί μας ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την βοηθήσω. Είμαι έτοιμος να παίξω. Ακόμα και αύριο αν μου ζητηθεί από τον προπονητή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ