Αποκάλυψη: Στην Αθήνα σήμερα (1.45μμ) ο Ζιλ Ντίας

Αποκάλυψη: Στην Αθήνα σήμερα (1.45μμ) ο Ζιλ Ντίας

Ο Ζιλ Ντίας έρχεται στην Αθήνα σήμερα το μεσημέρι και ολοκληρώνεται ο δανεισμός του στον Ολυμπιακό. Βρέθηκε η χρυσή τομή, έκανε πίσω η Μονακό.

Παίκτης του Ολυμπιακού με κάθε επισημότητα θα γίνει από σήμερα ο Ζιλ Μπαστιάο Ντίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του to10.gr, ο Πορτογάλος εξτρέμ φτάνει σε λίγες ώρες στην Αθήνα, με σκοπό να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στους Ερυθρόλευκους και να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Ντίας «πετάει» αυτή τη στιγμή για τη χώρα μας, καθώς ο Ολυμπιακός κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Μονακό. Υπενθυμίζουμε ότι οι Μονεγάσκοι είχαν αλλάξει στάση πριν από λίγες ημέρες και είχαν ανακοινώσει ότι θέλουν να εντάξουν στο δικό τους ρόστερ τον Ντίας. Εντούτοις, η επιθυμία του παίκτη να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς, αλλά και οι συζητήσεις για απόκτηση άλλου εξτρέμ, έκανε τους Μονεγάσκους να αλλάξουν στάση και να ασχοληθούν με τις περιπτώσεις που ήδη συζητούν.

Ο Ντίας έρχεται στην Ελλάδα για να πιάσει άμεσα δουλειά και δίχως να ζητάει… πίστωση χρόνου. Αλλωστε, και αγωνιστικά και από άποψη φυσικής κατάστασης είναι έτοιμος να μπει και να παίξει ακόμη και… σήμερα. Κάτι που προκύπτει ξεκάθαρα και από τα νούμερά του, καθώς φέτος έχει ήδη 27 συμμετοχές, τόσο με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, όσο και με την Εθνική Ελπίδων της Πορτογαλίας.

Η άφιξη του Ντίας αυτομάτως αυξάνει τον ανταγωνισμό στα άκρα της επίθεσης του Ολυμπιακού. Αυτή τη στιγμή οι Ερυθρόλευκοι διαθέτουν τους Ποντένσε, Χριστοδουλόπουλο, Μασούρα, Φετφατζίδη και Ναουέλ στις θέσεις των εξτρέμ. Με την άφιξη του Ντίας οι παίκτες των άκρων γίνονται έξι, κάτι που σημαίνει ότι πιθανότατα κάποιος πρέπει να αποχωρήσει. Με τον Ναουέλ να φαντάζει ως ο πρώτος υποψήφιος, καθώς ηδη για την απόκτησή του έχουν κινηθεί η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και η Σπόρτινγκ Χιχόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ