Στην Αθήνα ο Ζιλ Ντίας

Στην Αθήνα ο Ζιλ Ντίας

Ο νεαρός Πορτογάλος εξτρέμ έφτασε στην Αθήνα για να ολοκληρώσει άμεσα την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το ρόστερ του, προχωρώντας στην απόκτηση του Πορτογάλου εξτρέμ, Ζιλ Ντίας από τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο νεαρός ακραίος επιθετικός έφτασε στην χώρα μας σήμερα (Πέμπτη) το μεσημέρι ώστε να ολοκληρώσει άμεσα την μεταγραφή του στην ομάδα του λιμανιού, όπως έχει αποκαλύψει to10.gr.

Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με την Μονακό στην οποία ανήκει ο Ποργογάλος εξτρέμ (ήταν δανεικός στη Νότιγχαμ Φόρεστ) και ο Ντίας θα πιάσει λιμάνι για να βοηθήσει τους ερυθρόλευκους στα πολλά παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Ντίας έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη των διαπραγματεύσεων του Ολυμπιακού με τους Μονεγάσκους, καθώς ο νεαρός Πορτογάλος άσος πίεσε για να φορέσει την φανέλα των ερυθρόλευκων. Ο Ντίας είναι όπως προαναφέραμε στην Αθήνα. Θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία θα υπογράψει το συμβόλαιο του με την ομάδα του λιμανιού.

Ένα στοιχείο που φυσικά είναι πολύ σημαντικό για τον νεαρό άσο, είναι η παρουσία Πορτογάλου προπονητή στον πάγκο του Ολυμπιακού καθώς ο Μαρτίνς θα βοηθήσει τον Ντίας να έχει μια πιο γρήγορη προσαρμογή στη νέα του ομάδα. Με την απόκτηση του Ζιλ Ντίας ο Μαρτίνς θα έχει μια επιλογή ακόμα για τα «φτερά» της επίθεσης κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για τον 48χρονο τεχνικό ενόψει των πολύ σημαντικών παιχνιδιών που ακολουθούν σε τρεις διοργανώσεις.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ