Και τώρα Ντοναρούμα

Και τώρα Ντοναρούμα

Ο Ζιλ Ντίας ήρθε την ώρα που οι Ιταλοί επαναφέρουν θέμα Ντοναρούμα για τα γκολπόστ του Ολυμπιακού. Στην γειτονική χώρα αναφέρουν πως οι ερυθρόλευκοι προχωρούν στην απόκτηση και του Ιταλού πορτιέρε - Ερχεται την Παρασκευή στην Αθήνα.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ του, με τον Ζιλ Ντίας να είναι εδώ και λίγες ώρες στην Αθήνα για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην ομάδα του λιμανιού. Ο Πορτογάλος εξτρέμ θα υπογράψει άμεσα στους πειραιώτες, αλλά σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Ιταλία, αναμένεται κι άλλη άφιξη στην χώρα μας για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα λένε στην Ιταλία, ο Ολυμπιακός έχει επιστρέψει και μάλιστα δυναμικά, για την απόκτηση του τερματοφύλακα της Μίλαν, Αντόνιο Ντοναρούμα. Οι Ιταλοί λοιπόν υποστηρίζουν πως οι ερυθρόλευκοι έχουν ξεκινήσει τις δύο τελευταίες μέρες νέο κύκλο συζητήσεων με την διοίκηση των ροσονέρι και τον 28χρονο γκολκίπερ, ώστε να μετακομίσει άμεσα ο Ντοναρούμα στον Πειραιά.

Ο Ιταλός τερματοφύλακας μάλιστα αναμένεται την Παρασκευή στην Αθήνα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού. Οι Ιταλοί θεωρούν δεδομένη την παραχώρησή του στον Ολυμπιακό, με τον 28χρονο πορτιέρο να επιστρέφει όπως όλα δείχνουν στην Ελλάδα, μετά το πέρασμά του από τον Αστέρα Τρίπολης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ